Cevap: ENERJİ VAMPİRİ İLİŞKİLERE DİKKAT !!! Harika bir paylaşım.. Tekrar teşekkürler..:)
Bendede aynı problem olmuştu bir zamanlar..Plotanik bir aşkım vardı,bir ara gençliğinde getirdiği heyecanla beraber..
3 yıl sevdim ben bu insanı..Ben sevdikçe gerçekten,onun sosyal hayatı artıyor dahada pozitife oluyordu..
Bende kendi kendime ben bu kadar acı çekerken,o nasıl bu kadar mutlu sosyal olabiliyor diyordum..Onu sevdiğimide çok iyi biliyordu..
Anlamadığım bi konu vardı hep,ben onu tam bırakmaya hazırlanırkende gerçekten biyerden çıkar benim hatrımı sorardı..
Hatta ben bu insanı sanırım fazla rahatsız etmişim,benimle görüşmek istemediğini söylemişti..(Ortak arkadaşlarımız olduğundan dolayı bazı zamanlar bir araya geliyorduk..)Tam 1,5 yıl küs kaldık,beni tokatlamasıyla hayatımın en acı anın o olduğunu fark etmiştim..
Bu insanı 1,5 yıl ne aradım ,ne sordum..Onun bulunduğu arkadaş ortamlarına gitmedim..Ve tamamiyen hayatımdan çıktı derken,birgün benim bulunduğum ortama gelip hatrımı sordu..Nasılsın?vs. tarzı şeyler..Çok şaşırmıştım..
OLAYA BU YÖNDE BAKMAK GEREKİYORMUŞ DEMEKKİ :)
Şimdi sanırım hayatımdan çıktı tamamiyen..Sevdiğim çocuk askarden dönünde hemen başka birisiyle nişanlandı ve evlendi..
O haberi duyduktan sonra zaten kendime yakıştırmayacağım için sevmeyi bıraktım..Şimdi evli olmasına rağman bazen bana güler,konuşmaya çalışır :) DEMEKKİ ENERJİ VAMPİRİ ONA DOĞRU YÜKLENİYORMUŞ..TEŞEKKÜRLER BU GÜZEL BİLGİ İÇİN :)) |