Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2010, 12:25 PM   #15 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: Casandra'nın günlüğü :)

Alıntı:
Casandra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Karavan arkadaşım :)
Anlatmak istediğini inan çok iyi anladım ..
Allah'ıma şükürler olsun,resim yeteneğinimi çok genç yaşta fark ettim ve okulunu hala okumaktayım..Mesleğimide bu yönde ilerleticeğim..
Ki bilirsiniz arkadaşlarım,bir yağlı tablo küçükte olsa büyükte olsa 1 aydan az olabilicek birşey değil..
Yetenek ve sabır gerektiren birşey..Şükürler olsun farkındayım yeteneğinimin :)
Arama meselesine gelince,dün funda ablanın menejerine mesaj çektim tablonun eline ulaşıp ulaşmadığına dair..
Tablomun emin ellerde olduğunu hala stüdyoda olduğu için tablom,Funda ablanında sürekli İst. dışında olduğundan dolayı görme şansı olmamış..İst. dönüşü hemen tabloyu vericeğini söyledi..Funda Arar mütevazi bir insan olduğundan dolayı o tabloyu beğenmese bile sevgiyle saklıycağından adım gibi eminim..
Çekim yasası ve yeteneğim her şartta aleyhime işliyor..Artık kullanmayı öğreniyorum..
Siz deneyimli arkadaşlarımlada pekiştiriyorum ..
İYİKİ VARSINIZ :)
Sevgili kardeşim artık böyle cümleler kurmak yok.
İşler tabi sen öyle olması talimatını veriyorsun evren de yerine getiriyor.Bundan tabii ne olabilir ki.
Hiçbirşey senin aleyhine işlemiyor.

Evren senin istediklerini önüne seriyor.

Şu andan itibaren ağzından tek kelime olumsuz birşey çıkmasın....
Aklından bir tek olumsuz düşünce geçmesin.
Hep olumlu düşün.
Nasıl bugüne kadar istediklerin (Olumsuzları istemişsin farkında olmadan) yerine getirildi ise bundan sonrakiler de getirilecektir.

Benden daha iyi örnek bulamazsın.

Yaklaşık iki aydır hayatım tam tersine değişti benim.
Artık tek olumsuz kelimem yok vede düşüncem.

Herşey olumlu, deneyimlerim de.

Sağlıcakla kal.
İyiki varsın.