19-08-2010, 03:06 PM
|
#28 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 376
132 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Pınar'ın hikayesi Merhaba günlük, bu sabah uyandığımda sersem gibi olsamda şimdi süppperrriimmm şunu farkettim uyku düzenim değişti geç kalkmaya başladım ve günü değerlendiremiyorum. bu yüzden daha erken kalkıp günü dolu dolu yaşamayı seçiyorum. Salı günü görüştüğüm firmadan telefon geldi ve 2. görüşme için uygun görüldüğümü öğrendim. ya eskiden ne güzelmiş hemen insanlar okulu bitirir bitirmez atanıyomuş ya da ilk görüşmenin sonunda işe alınıyomuş. Bu devirde 3 görüşme yapmadan iş sahibi olamıyosun. Çocuklarımızı düşünemiyorum bile. Düşünsene oğlun/kızın gelip sana "anne/baba bugün 21. görüşmem vardı ve süper geçti kesin beni işe alırlar" dediğini. bu hafta başka görüşmem olmadığı için kitaplarıma yoğunlaşabilirim. Nil Gün'ün çekim yasasını okuyorum. bu bitince de evrenden torpilim var'ı okuyacağım. bugün sağlık olmayı seçiyorum bugün mutlu olmayı seçiyorum Harcadığımdan daha fazla parayı hak ediyorum iyiki varım iyiki varsınız |
| |