Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2010, 06:01 PM   #12 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bugün affediyorum...

Affediyorum, günlerdir gönderdiğim kargoyu ülkeden ülkeye gönderip bir türlü istediğim ülkeye göndermediği gibi, zamanımdan ve huzurumdan çalan DHL görevlilerini affediyorum. Vardır her şeyde bir hayır. Telefonda bağırmak istemiyorum, suçlusu bu adamlar değil, ama kardeşim iyi bir şeymiş gibi yaptıkları, "hemen halledeceğiz, bir hata olmuş", demek yerine, car car yaptıklarını savunmadılar mı? Delirdim. ama affediyorum. Yarın gitsin, ne yapayım, ben gönderdim mi gönderdim. Gitmiyorsa vardır bi sebebi. Birilerinin bugün daha çok çalışması, daha çok eşinmesi gerekiyormuş demek ki.

Amaaannn, nasılsa gitmeyecek mi yerine.
Kaybederlerse de canları saolsun.
Hehe:))) Bakalım, başka bir ülkenin başka bakış açısına sahip çalışanı affedecek mi?
Ahh ahh, çok çetrefilli yollar bunlar.

Yazık bak üzüldüm şimdi.
Ama ben affettim gitti.
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla