Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2010, 06:22 PM   #807 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Ben annemi özledim. Sesini, yüzünü, ellerini, bakışlarını özledim. İnceden inceye iğnelemesini, iğnelerini dereceli olarak arttırmasını özledim. Kahkahasını, şarkı söylerken ki sesini özledim. Edalı edalı yürüyüşünü, çarşıda vitrin bakışını özledim. Kocamla ve babamla didişmesini özledim. Elinin lezzetini, sözünün inceliğini özledim.

Çok ama çok özledim. Şöyle bir çıkıp gelse, evime, haneme neşesini getirse. Oturup onunla kahve içsek sabahları, ya da deniz kenarında bir banka oturup güneşin batışını seyretsek...

Yanyana yatıp uyusak şöyle, kokusunu içime çeksem. sarılsam. O rüyasında beni görse, ben de onu...
sabah uyanıp birbirimize anlatsak. Gülsek, ağlasak, iççeksek... Bizimkileri çekiştirsek...

Burnumun direği sızlıyor.
Çok özledim, çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk.
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla