Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2010, 09:15 AM   #46 (permalink)
planner
Üsteğmen

planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi

Merhaba.

Üyeliğimin bugün 7. günü. Telkinleri dinlemeye başladığımın 5.günü. Sadece mesai saatleri içinde ve iş arkadaşlarımın söylenmelerinden dolayı oldukça kısık sesle dinlememe rağmen ben de bendeki değişimleri paylaşmak istiyorum.

İlk gün başımda şiddetli bir ağırlık oluştu. Sonraki gün bir şey olmadı. Ertesi gün midemde bulantı ve başımda yine bir ağırlık oluştu. Dünden beri farkettiğim bir şey var, o da duruşumun herhangi bir zorlama yapmaksızın düzeldiği oldu. Ayrıca göz temasım biraz olsun ilerledi ve yolda tek başıma yürürken kaşlarım çatılmıyor. Eskiden evden çıkmadan önce bir yerde gördüğüm yüz egzersizlerini uygulardım ki suratım gevşesin, işte gergin bir ifade takınmayayım diye. Ama bir süredir bunu uygulamıyorum ve artık gerek de duymuyorum.

Son bir şey daha eklemek istiyorum. Sitede dağınıklıkla ilgili bir konu onu şiddetle tavsiye ediyorum. Erteleme olayını minimum düzeye indiriyor.

Sevgiler, teşekkürler.:)
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla