Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 02:12 PM   #4403 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

[b] ben neyim yarışcı asıl meslegim ne otomobil mekanik tamiri big woswagelyani wv lerin bir kasası bunlar 1970li yılların formula aracı olarak tasarlanmışlar yani 1970lerin formula aracı olmuslar sonraki senelerde ise big cup cıkmıs daha sonra bunlar o kadar sevilmişki dunya tarihinde o kadar cok istek almıslarki önce özel yapımla başlamışlar sonra seri üretimede geçmişler bunlar yarıs arıcı standartından cıkmıs ve seri uretimle arabaya geçmişler otomobil olarak üretmişler 1973 un sonundan irtibaren
1.6 motora sahip ve saatte 200 u rahatlıkla deviriyor kaplumbaların bir modeli yani bendede bunların merakı var wv merakı e30 ve drag merakım ayrı wv big merakım ayrı derneklerimiz felan var surekli gezilere felan cıkıyoruz buda benim kendi restore etdigim wv bigim adıda allı ballı renginden itibaten

bu araçların tarihi taaa 1940 lı yıllar simdi hitler fabrikayı durduruyo proje cizilmniş her sey hazır 1.6 motor ucak motoru savaş cıkıyo tamammı fabrikayı kapatdırıyo o fabrikada ucak uretilmeye baslıyo savaş ucagı ama o motor arabalar için tasarlanmış ne ise işte amerikalılar ingilizler felan o bölgeyi ele geçiriyo tammı halkın gözünde işte su nazi ayaklanmasını durdurmak halkı işte sevbgisini kazanmak amaçlı o fabrikayı tekrar açıyo felan işte öyle öyle derken günümüzün teknolojisiyile performans ve modifiye kitleriyle bu aracın orjinal motoruyla yaklasık 750 hp güç üretebiliyorsun orjinal motoruyla