Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2010, 11:21 PM   #26 (permalink)
elisya
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
istemiyorum en kötü olumlama cümlesi ..evren seni şöyle algılıyorr istiyorum seçiyorum ..şimdi istemediğin şeyleri sıralamayı bırakıp istediğin şeyleri seçiyorum diye dilemeyi dile..bu melonkoli içindeyken başına daha fazlasının gelmesinden daha çok kaybetmenen korkarım..isteminin şartları olan bir çok yazı var sitedeonlara bir gözderdir bulamzsan ben sana yollıyım..hadi toparla kafanı istediğin hayat çok yakınında..yada toparlama..

Bluegirl aslında düşününce haklısın. ben hep ne zaman - istemiyorum -dedikçe hep aynı şeyler başıma geliyo.. hep aynı yerde dönüp duruyorum. Neden evren böle algılamak zorunda.. İstediğim şeyleri de söyledim. onlarda olmadı.. hangisi yanlış hangisi doğru karıştırdım bende

İstemenin şartları nelermiş ki, bu kafayla pek bulabileceğimi sanmıyorum, ama bana yollarsan sevinirim bluegirl teşekkürleer..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla