Cevap: Pınar'ın hikayesi Pınarcım ne içten ne güzel bir dille kendini anlatmışsın sen öyle çok hoşum gitti:) Pozitifim demişsin bence devamını getirirsin getireceğinden başaracağından eminim çünkü bir insan birşeyleri sıkı sıkı tutup sarılı ve kabullenirse onu mutlaka başarır.. Eminim.. Gelelim erkek arkadaş iş mevzusuna;) İş konusunda gereken hassasiyetini gösterirsen emin ol devamı gelir. Erkek arkadaş hakkındada şunu söyleyebilirim unutma Allah Teala yaratırken onlara fazla bizlere eksik birşey vermemiş herkesi aynı donanımda yaratmış yaradan.. O yüzden kendini asla küçümseme ... Rabbim sana insan olmayı bahşetmiş en azından bunu düşün hep aklına öyle bir durum geldiğinde.. De ki Allahım beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendime haksızlık yapmam normal değil..Bu haksızlığı daha fazla yapmak istemiyorum kendimi değerli hissediyorum çünkü değerliyim..özelim özel bir yaradılışım var .. kendimi seviyorum de inan devamı gelcek.. Sonra bir bakıcaksin ki kendinden çok daha kendine güvenen bir benlik.. Kendine inan kendini sev....Sen yapmazsan kimse yapmaz ki bunu.. Pozitif Kalman Dileğiyle..
__________________ Geleceğin gün beni bulabilicek misin? Diye Sorarken sen ine kaçışlarınla mücadele ediyordun. İyi Kaçışlar Sevdiğim.. |