Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2010, 11:17 AM   #16 (permalink)
elccy
Üsteğmen

elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart huzurlu mutlu bol kumlu bir cumartesiiii

merhaba
bugün herkesin mutlu olduğu gün ilan ediyorum,çünkü bugün cumartesi, tatil... dediğime bakmayın ,biliyorum çoğumuz bende dahil bugünde çalışıyoruz,ama olsun,belli bir zaman diliminden sonra tatil olacak deil mi???
Ben ve eşim uzun zamandır gidemediğimiz ,ama bize her gittiğimizde huzur veren yerimize gideceğiz bugün,.... doğal akvaryum olan bir deniz,kumsal ve ahşap evler... önce dalıp balıklara merhaba diyeceği,onlarla biraz yüzeceğim ve sonra kendimi kumsala atıp,uzun zamandır heyecanla beklediğim kitabımla vakit geçireceğim... oleyyyyyyyyyyy..... ve eşimle de tabiki... onsuz olmaz deil mi???

iki gündür mp3 telkinleri dinliyorum,sırası ile suçluluk duygusu,ego,mutluluk ve başkalarının düşüncelerini önemsememe ve koruma kalkanı.. etkileri,insanları dinlemeye başladım ilgi ile,sakinleştim,iç huzrum daha iyi,asabi değilim,tepkilerim azaldı ve eşime yüklenmeyi bıraktım,kızmıyorum..zavallıya hep veriyordum ağırlığı.. ne kötü insanın en sevdiğine yapması hep bunları... ama artık yapmıyorum ve kendimle gururu duyuyorum...

herşey için şükürler olsun... herkese güzel bir hafta sonu diliyorum anacım,beni özleyin emi???

smi l56smil5 6