Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2010, 12:15 PM   #202 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kapı buldum.Oradan içeri girdim.Bu yeni hayata açılan bir kapıydı.Bana girerken biri bir kağıt verdi.Aynı hataları tekrarlama yazıyordu.Kendinden emin ol yazıyordu.Hayatında olumsuzluklar olacak onlara atkılmak yerine nasıl bu olumsuzluktan kurtulurum nasıl ders çıkarırım onu düşün diyordu.İlla ki seni sen yapacak güçlendirecek şeyler yaşayacaksın.Onlara bakış açın seni ya kuvvetli yapacak ya da güçsüz.Karar tamamen sana ait yazıyordu.Sen iste yeter ki.Ama yürekten iste.İstemekle kalma onun için bişeyler yap.Sürekli aklın yapacağın şeylerle dolsun.Geçmişe takılıp gelecek kaygısına takılıp kendini zincirleme diyordu.Bir adım at gerisi gelir yazıyordu.Biyrandan okuyor biryandan yeni hayata doğru ilerliyordum... :))) herkese ii geceler.Mutlu kalın :))
Yeni işin hayırlı olsun Mesut..Bu yazdığın yorumdan sonra zaten bu kapının açılmaması düşünülemezdi..
Ve daha önünde açılacak yeni kapılar,yeni fırsatlar var..Her geçen gün hayat, nice güzellikleri çıkaracak karşına..Olumsuzluklara karşı bakış açını ve azmini de takdir ettim..

Herşey en yüksek ve en yüce hayrına gerçekleşsin..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla