Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2010, 06:15 PM   #13 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: yayılın çimenlerin üzerine..er veya geç yayılacak çimenler üzerinize..

Çimenlere uzanmak,çimenler üzerimize yayılmadan önce...
Çok düşündürücü, hem umut dolu hem hüzünlü..Hayatta küçük şeylerden zevk almayı bilerek yaşamalı insan..facebook üyeliğim olmadığı için linkin içeriğini dinleyemedim ama,Can Dündar imzalı olduğuna göre muhteşemdir..
Güneşin doğuşu ve batışı muazzam bir zaman dilimi zaten sevgili bluegirlx..batışını çoğu kez dünya telaşesi ile farkedemesem de,doğuşunu ben de hayranlıkla izlerim çoğu zaman..ve yeni bir güne daha sağlıkla nefes alarak uyandığım için şükrederim.O saatlerde kuşların şarkılarını dinlerim..Güvercinlerin yolların boşluğunda korkusuzca yerlerde gezinişlerini seyrederim..bazen de bir çiçeğin uyanışına denk gelirim..Bahçeli bir evde oturduğum için böyle bir şansa sahibim...
Yağan bir yağmurda ıslanmayı da özledim şimdi bunları yazarken..Toprak kokusunu içime çekmeyi..Ağaçların yeniden özgür kalabildiği o sonbahar zamanlarını..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla