Cevap: sineff'in gunlugu Selam,
2 gun aradan sonra yine yaziyorum.
Telkinleri geceleri dinlemeye devam ediyor, ve uyumakta zorlaniyorum.
Ozellikle ertesi sabah turumun oldugu bir gece niyeyse muthis bir tedirginlik hissiyle sabaha kadar uyuyamadim. Uyumadan calistim o gun ve eve gelince iftardan once bi 10dk uyuyup kendiligimden uyandim ki 40 saat kadar uykusuzluktan sonra kendiligimden uyanabilmek sasirticiydi 10 dklik uykumdan. Ayni gece yattim 2 saat sonra tekrar uyandim. Derin uykuya gecemiyorum demek istedigim. Uyumakta direnc var neden boyle oldu anlayamiyorum...
Durus duzeltme cok basarili, cok gergin ve dik duruyorum. Bu biraz yorgunluk veriyor elbet kaslar, kemikler alisik degil bu gergin pozisyona ancak, istesemde rahata gecemiyorum artik, sanki yatakta bile dik bir yatma pozisyonunayim. Bu telkinin bu kadar farkedilir bir sonucunun gozle gorulmesi cok guzel. Insana umut veriyor. Cok iyi..
Eskisi kadar ince dusunceli bir insan olamiyorum nedense, cok dikkat ettigim seyler gozumden kaciyor, mesela bir masa varsa biz oraya 5 kisi oturacaksak ve bir pozisyon digerlerine gore daha kotuyse ben hep orayi secmisimdir senelerdir. Ama artik bu aklima gelmiyor, bugun yemegin sonunda nedense aa ben niye oraya oturmadim ki diye dusunup cok ta sucluluk hissetmeden kapattim konuyu kendi kendimle. Bunu saglayan suclulukla birlikte calisan, ego telkini midir acaba, baskalarinin dusuncesini onemsememe de olabilir. Yalniz onu dusunuyorum ki ben o en kotu yeri secip sevdigim insanlara daha guzel yerler sunarken hic rahatsiz hissetmedim kendimi yillarca, eger bas koseye gecersem olurdum ben rahatsiz. Bi degisiklik var ama bilincli degil, kendiligimden gidip oturdugum yerin farkina dedigim gibi yemek biterken vardim.
Baska onun disinda sakin bir gun gecirdim, dingin ve rahat bir ruh hali icindeydim. Dun ve onceki gunler bas agrisi ve sersemlik oluyordu, bu gun bas agrisini yasamadim. Sanirim son ekledigim telkinlerin dalgalanma donemini de atlatiyorum. Uykum da duzene girerse, rahat, huzurlu bir donem gelecek diye dusunuyorum. 42 gun oldu telkin dinlemeye baslayali. Cok iyilesme var ve daha iyi olacak insallah. |