Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 05:05 PM   #28 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

İyiyim teşekkür ederim. Her şey yolunda.

Pek vaktim olmuyor siteye girmeye. Bu gün sabahtan beri ders çalışıyordum. Çözmem gereken testleri yetiştirmeye çalışıyorum. Okul açılmadan bu kadar yoğunum, bi de okul açılınca ne olacak onu bilmiyorum.

Kişisel gelişim alanında herşey yolunda. İlk defa bu konudaki çalışmalarımda bi düzen sağladım. Ondan olsa gerek herşey iyi gidiyor. Stres çok çok azaldı. Gerçi çok fazla stres gerektirecek durum da olmadı. Şu an, eskiden stres yaptığım zamanlarda öksürüyorum. Eskiden ikisi de oluyordu. Ama stres azalınca öksürük daha bi gözüme batmaya ve canımı sıkmaya başladı. Böyle bazı durumlarda tik gibi geliyo. Engel olamıyorum. Ama öksürme aklımda yokken hiç bir problem yok. Enteresan bişi Artık bu problemi de çözmek için girişimlerimi hızlandırdım. Kurtulamaz benden.

1 ay oldu sanırım. Telkinleri gece dinlemeye başlayalı. gece 7-9 saat arasında değişiyor dinleme sürem. Ama gece dinlemek gündüz dinlemeden çok daha etkili bence. Telkinler sayesinde artık kendimi genel olarak daha iyi hissediyorum. Sosyal ilişkiler yönünden hala bazı eksikler olsa da gelişmeler beni mutlu ediyor.

Ders konusunda da şunları diyebilirim ki, geçen senelere oranla artık çok çok daha fazla çalışıyorum. Geçtiğimiz 1-2 sene içide derslerim o kadar düşmüştü ki, hiç çalışmıyordum. O halime göre çok büyük fark var. Geçmiş senelerden eksiklerim olması yüzünden bazen zorlanıyorum ama genel olarak herşey yolunda.

neyse, ben gidip biraz test çöziyim, yarına 150 soru yetiştirmem lazım. Soru çözme hızımı dikkate alırsam, 3-4 saatte ancak bitirebilirm. Kendinize iyi bakın..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla