Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2010, 01:27 AM   #132 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Sevgili Karavan;
Sizi çok ihmal ettiğimi biliyorum ama malum hayat şartları,koşuşturmalar her şey istediğimiz gibi gitmiyor Geçen bu uzun zamanı nasıl telafi edeceğimi çok iyi biliyorum ama

Sizin için harika ötesi bir olumlamam var
Tam da sizi ve azminizi tanımlıyor

Kişisel Güç

Niyet

''Bugün gerçek gücümü hayata geçirme,kendime yararı dokunacak seçimler yapma ve eylemler gerçekleştirme niyetindeyim. Yaşamımdaki gücün kontrolünü elime alma benim hakkımdır.''

Giderek güçlü bir insan haline geliyorum.Sınırlarımı çiziyorum ve kendi adıma herekete geçiyorum.

Kendi gücümün kontrolünü elime almak ve yaşamıma dair kararları vermek benim hem hakkım hem de sorumluluğumdur.

Kişisel gücümü kullandıkça ihtiyaçlarımın da giderek daha fazla farkına varıyorum. Kendimi daha fazla düşünüyor ve daha fazla gerçekleştiriyorum.

Yaşamımın itici gücü olacak cesaret ve güce sahibim. Kişisel gücüm her geçen gün büyüyor

(alıntı)

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla