Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2010, 02:22 PM   #19 (permalink)
elccy
Üsteğmen

elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart Harika bir başlangıç

İşte bir hafta başı daha ve iş başı tabikide güzel bir hafta sonunun ardından..şu pazartesi sendromu kaldırılmalı aslında,şöyle düşünmeliyiz,' eğer yarın pazartesi olmasa ve ben işe başlamıyor olsaydım,kesin gene yorucu bir sürü şeyle upğraşacak ve dinlenemeyecektim.. ohh o yüzden iyiki bugün pazartesi ve işteyim.en azından kafam olmasa da vücudum dinleniyor''
nasıl ama? evet iyiki bugün pzt ve ben bedenimi dinlendiriyorum.çünkü dün ve cumartesi harika bir denizdeydim ve vücudumu baya bir yordum yüzmekten,dalmaktan ve güneşlenmekten...şimdi sıra kafayı yormakta ve gözlerimi...

Bu tatilde dinlediğim mp3 lerin bir belirtisini daha gördüm,kızgın değilim,uyumluyum ve neşeliyim. eski enerjimi geri kazandım ve hedeflerimi(bir ara kaybetmiştim) düşünmeye başladım.... ne mutlu bana... işte bu beni çok sevindirdi...daha önce hedef medef yoktu yitip gitmişti,karamsardım,kızgındım,herkese herşeye kızıyordum.. ama şimdi gerçekten kendimi iyi hissediyorum. hatta hedeflerim içi bir liste bile yaptım...

onuda bir ara paylaşacağım canım günlüğüm seninle...

Hoşçakal şimdilik... sevgiyle ve güzelliklerle görüşmek üzere...