Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2010, 04:46 PM   #53 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Selamlar hepinize,
Bugün bambaşka birgün. Sebep? Walla bir sebebi yok, o kadar güzel uyandım ki size anlatamam. Sanki sihirli bir değnek dokunduruldu, ışıl ışıl, rengarenk uyandım. Normal şartlar altında duydum anda tüylerimi diken diken eden bir şarkı beni aldı semalara çıkardı. Sabahtan beri, bakın saat 16.20 oldu, ben hala kıpır kıpır, cıvıl cıvılım. Dünya bugün benim için dönüor sanki.

Çok içten söylüyorum, aşkımın doruklarında olduğum günlerde bile böyle hissetmemiştim. Beni böylesine uçuran her neyse, sonsuza dek benimle kalsın. Keşke bilsem de sizinle paylaşabilsem. Bir formülü, yazılı bir yolu olsa da şuracıkta anlatsam sizlere. Bu evrenin bana verdiklerine şükürler olsun. Umarım insanın bir modu vardır, birine böyle gülümsersen en ruhsuzu kayıtsız kalamaz, dersin içinden... İşte öyleyim bugün.

Ben bunları hep size, hepinize borçluyum.
Bana, buradan yansıttığınız enerjinize, sevginize...

Öyle güzel bir dünyaya açtım ki kapılarımı burada, mis gibi sabah rüzgarı doluyor ruhuma, perdelerle vals yaparak giriyor ruhuma, alıyor beni kollarına, sarıp sarmalıyor... Portakal çiçeklerinin, yaseminlerin, manolyaların esintisiyle rahatlatıyor, aklımı başımdan alıyor sanki... Mutluyum, özgürüm. İnanın ne olduğunu sorgularsam elimden kaçırırım, o büyüyü bozarım diye korkuyorum.

Ne yaptım ki dün akşamdan beri? Gecenin bi körü ofisten kalkıp eve gittim, bol sütlü bir neskafe yaptım kendime, takıldığım dizinin birkaç bölümünü seyrettim, uykum gelmeye başlayınca evrene şükranlarımı sundum, ışığını hakkıyla taşıyabilmeyi diledim. (-ki bunu uzun zamandır yapıyorum, yeni değil), ve bir perdeyi açık bıraktım. Sabah güneşe uyandım. Nefisti... Ev sessiz, sokak sessiz, sabahın körü, kuşlar yeni uyanmış...

İşte o zamandan beri böyleyim.

Eskiden bambaşkaydım
Herkes tamdı ben yarım
Boşluklar hep dolar ya
Yalnızdı benim yanım
Bir gün aşka rastladım
Sildim yeni başladım
Bir omzum oldu sonunda
Ha hay... Başımı rastladım
Gözüm kara kalmadı yara
Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar