23-08-2010, 08:52 PM
|
#58 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Canımmmm Çakıltaşı'm hem de en mavisinden , yorum yazmadığımda zannetme ki yazılarını okumuyorum okuyorum ama yorum yapmaya fırsatım olmuyor her zaman... Nasıl hoşuma gitti yazdıkların , senin için nasıl sevindim anlatamam . Bu dedim işte budur insanın içindeki enerji ve mutluluğu bulması , taa en başından bize yanlış öğretiliyor ve biz mutluluğu yanlış yerlerde arıyoruz. Mutluluk içimizde , bunu farkettiğimizde enerjimiz ve huzurumuz da artıyor. Huzur... Söylenişi bile müthiş keyifli , yaşamasını düşününce , tadınca çok daha anlamlı kelime ve bu kelimenin senin yaşamını hiç bırakmaması en büyük temennim, canımın içi hep mutlu ol ve öyle kal... | Huzur hepimizi sarsın, hiç bırakmasın canım. Biliyorum sen hep benim yanımdasın... yorum yapmışsın, yapmamışsın, senin sabah sesini duydum ya ben, daha ne olsun... İyi ki varsın canım benim Sen gerçekten harika bir insansın...
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |