Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2010, 12:00 PM   #135 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgili Karavan;
Sizi çok ihmal ettiğimi biliyorum ama malum hayat şartları,koşuşturmalar her şey istediğimiz gibi gitmiyor Geçen bu uzun zamanı nasıl telafi edeceğimi çok iyi biliyorum ama

Sizin için harika ötesi bir olumlamam var
Tam da sizi ve azminizi tanımlıyor

Kişisel Güç

Niyet

''Bugün gerçek gücümü hayata geçirme,kendime yararı dokunacak seçimler yapma ve eylemler gerçekleştirme niyetindeyim. Yaşamımdaki gücün kontrolünü elime alma benim hakkımdır.''

Giderek güçlü bir insan haline geliyorum.Sınırlarımı çiziyorum ve kendi adıma herekete geçiyorum.

Kendi gücümün kontrolünü elime almak ve yaşamıma dair kararları vermek benim hem hakkım hem de sorumluluğumdur.

Kişisel gücümü kullandıkça ihtiyaçlarımın da giderek daha fazla farkına varıyorum. Kendimi daha fazla düşünüyor ve daha fazla gerçekleştiriyorum.

Yaşamımın itici gücü olacak cesaret ve güce sahibim. Kişisel gücüm her geçen gün büyüyor

(alıntı)

Ah Ah Ah,
Ben sizi nasıl sevmem,
Ben size nasıl hayran olmam.

Bizi uzunca bir süre sizsiz bıraktınız.Ama ne yapalım insanız herşey bizler için.Umarım herşey olabildiğince yoluna girmiştir.

Siz bu sitenin ışığının bir parçasısınız.Nasıl ki bazı arkadaşlarımızın eksikliğini duyuyorsak onların üzüntüleri ile bir olup içimiz gülmüyorsa bu sizin için de geçerli.

Ne mutlu size ve sizin gibi arkadaşlarımıza ki yokluğunuzda yeriniz doldurulamıyor,gözlerimiz sayfaların arasında ışığınızı arıyor.

İşte yaşamın anlamının bence ta kendisi bu.Yaşamak bu.

Güzel cümleleriniz sözleriniz ve olumlamalarınız için sonsuz teşekkürler.

Sizi hep yanıbaşımızda görelim.

İyiki varsınız.

İyiki hayatımızdasınız.