Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2010, 04:23 PM   #52 (permalink)
sinek
Teğmen

sinek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 32
27 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sinek is an unknown quantity at this point
Red face Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Alıntı:
gubsejineps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar. Bir ağaçlandırma projesinden bahsetmişsiniz. Elimden geldiğince bu konuda yardımcı olmak istiyorum. Mesleğim Orman Mühendisliği. Böyle bir amacınızın olduğunu bilmek beni çok mutlu etti doğa adına. Ağaçlandırmayı tema vakfı eliyle yapmak zorunda değilsiniz. İsterseniz kendinizde yapabiliyorsunuz. öncelikle hangi ilde yapılacağını belirlemek gerekiyor bence. sonrası halledilebilir. :) Hepinize güzel günler diliyorum...
sayın orman mühendisi.. =) bendeniz bir öğrenciyim.. ağaçlandırılmaya ihtiyacı var bu ülkenin hatta bu dünyanın o kesin ; peki nerden başlanır, nereye gidilir bir plan program çıkartmak lazım.. devlet arazi verir mi bunun için araştırmak soruşturmak lazım.. en başta ciddiye almak lazım.. az ciddi düşünceye bi tutam düş ekleyince benim aklıma "tema vakfıyla danışıklı dövüş yapılır mı ki acaba?" sorusu zuhur etti.. düş kurma faslı altı sayfadır yapılıyor.. adım atsak atılır mı =) atalım mı??
sinek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla