Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2010, 05:28 AM   #15 (permalink)
bambu123
Teğmen

bambu123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 83
20 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bambu123 is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: yayılın çimenlerin üzerine..er veya geç yayılacak çimenler üzerinize..

Dead Like Me diye bir dizi izlemeye başladım son zamanlarda. Kız on sekizinde ölüp, ruh alıcı oluyor ama çok eğlenceli bir dizi kızı kendime benzettiğim için herhalde. Oradan aklımda kalan kızın şu cümlesi oldu: "Ben ölmeseydim yapacağım muhteşem şeylerin listesi diye bir liste istemezdim, sadece kaçırdığım küçük şeylere üzülüyorum çünkü hayatım bunlardan oluşuyordu ama ben hepsini kaçırdım." Bunu söylerken annesine hiç teşekkür etmediğini, kardeşiyle hiç ilgilenmediğini, sıradan gibi görünen ama hayatını oluşturan tüm bu şeyleri atladığını düşünüyor.

Aynı hatalara ben de çok düşüyorum, hayatımın her anı sıkıcı, gereksiz gibi geliyor. Mesaja gelecek olursak; bu sene kuşlara yem atmadım, hiç kimseye mektup yazmadım, gökkuşağı görmedim, kedilere dokunmadım, sanırım bebek de koklamadım. Sadece çimlerin üzerinde oturdum; yayıldım denemez etrafta insanlar vardı. Ne yazık ki başkalarını normalden fazla umursayan biriyim, bazen de gerektiği halde umursamayan. Neyse olumsuz şeyler düşünmemek gibi bir kuralım vardı.
bambu123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla