Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2010, 08:48 AM   #59 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Thumbs up Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Heppinize günaaaaayyyyyydıııınnn,

İşte güne harika bir başlangıç yapmış olan beni okuyacaksınız ve bu sefer size başladığım programı anlatmak için heyecanla erkenden oturdum PC'nin başına.

Dün harika bir gün geçirdim ve kitap okurken aklıma şu 21 gün meselesi takıldı. Bir türlü başlayamıyordum, sebebini fark edip çok sinirlendim ve ortamı ayarlayıp hemmen başladım. (sebebi malum, Üst Bilinç Hanım değişiklik istemediği için beni kandırıyormuş, "yarın yaparsın", diye. Nasıl da safım, pek de masum görünüyordu. Görecek o gününü...)

Öncelikle yatağımın üzerine rahat bir şekilde oturdum ve diyaframdan nefes almaya başladım ve gevşeme egzersizleri yaptım. Tamamen gevşediğimden emin olduktan sonra kuantum hayal gücü terapisine başladım ve kendi hayalimi adlandırdım. Karşımdaki insanlarla sohbetler ettim, mekandaki çiçekleri kokladım, tokalaştım, oturup etrafı seyrettim ve hayalimi birebir yaşamak için elimden geleni ardıma koymadım. Sonra kendime şimdi kimi affetmeliyim diye sordum, o kadar saçma ve o kadar geçmişten çıkan 2 kişinin yüzü çıktı ki karşıma meditasyonda olmasam kahkahalarla gülecektim. Vardır elbet bir sebebi, dedim, ama bu konuyu araştıracağım. Bu seans esnasında ağlayabileceğimi söylüyorlardı ama inanmamıştım, o güzel hayal beni niye ağlatsın. İnanamadım, birebir ağlamıyordum ama gözyaşlarım ince ince süzülmeye başladı. Özgürleştiğimi, kapalı kanallarımın açıldığını düşledim. Sonra şükranlarımı sundum, dileklerimi ve sebeplerini yineledim... Yavaşça bitirdim.

Sabahın köründe heyecanla uyandım. Çok ilginç bir rüya görüyordum ama maalesef alışkanlıklarım yani küçük cadı Bilinçüstü Hanım tarafından engellendim yine ama olsun, ben önce şu konuyu bir halledeyim, 2o gün sonra onunla yeniden görüşeceğiz. Şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum. Ben ne zaman gecenin bir körüne kadar çalışsam ama yaptığım işi verimli tamamladığıma inansam, bebkler gibi uyuyup onlar gibi sabahın köründe dinlenmiş kalkarım.

Bu gün de son derece dinç, son derece hareketli ve son derece enrji doluyum...

Bu işin hayırlara varacağına inanıyorum. Yaşamın akışına güveniyorum. Her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyorum. Evren bolluk içinde ve evrenin bolluğu bana akıyor.

(Bu olumlamaları yapmam gerekiyormuş... ne diyeyim)

Belki kendi zihnindeki hanımlara ya da beylere söz geçiremeyenler vardır aranızda diye paylaşmak istedim.
Gün gün ilerlemeleri görmek istiyorum.

Gerçekten çok heyecanlıyım... Bunun sonucu muhteşem olacak arkadaşlar...

Hepinize sevgileeeeerrrrrr

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla