Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 10:32 PM   #4409 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

[b] çin malı gibi bi şey üretilmiyo sadece projesi baska bi firmaya satıldı firma derken gene wv adıyla uretiliyor fakat aynı motor koduyla ve şasi nosuyla üretilmiyo bi kaza yapdıgı an yada bi motor sornu cıkdıgı an oldugu yere bırak arabayı cunku yedek parçası yok olanlarda stoklarla sınırlı 2004 de bi törenle bitti o aracın niyatı tekrarar bi firma satın aldı fakat zengin arabası oldu artık anlıycan o arabaya zevk diye para bayanın zenginin aklına o ayrı bi tartısma mevzusu saten o arabaya o kadara para harcaycana git mini cooper al yada porshe 911 al

aslında benim aklımda bi ferrari yatıyo var ankarada 1 tane 90 küsür model f40 adam 45 istiyo üfek tefek motor problemi var o sorunu çözebilcek bi ustada ankarada henuz yok ben ve babam dısında tabi motor blog patlatmış aşırı haraletten :=) kimse motoru acıp rektefe etmeye yemiyo :d kitini açdıgımız an elimizde kalır senteyi geri tutduramayız diye param var fakat sogudum o arabalardan biglerdende yavas yavas sogumaya basladım gecen gün kırıkkaleye gittim fazlda basmadım 180 felan anca 1.5 depo yedi ben bmw ile 1 depoyla 2 kere gidiyom geliyom kırıkkaleye

onu alacana 1982 modelleri var bu biglerin meksika tipi yada amerikan tipleri var lüx's diye geçiyo onları al daha guzel onlar bak fotograflara ekledim bi tane en üstteki siyah olan amerikan lüx tip adam ferrari jantı takmış tospaya gerçi bende s14 headersi bagladım o ayrı mevzu ama