Cevap: inferius'un hedefleri =) way canına tam 1 ay 15 gün olmuşşş=)
şuan o 1 ay öncesine nazaran o kdar değiştim ki anlatamam
okumak insanı bu kadar farklılaştırabilirmiymiş
farkındalığa o sıralar yeni başlamıştım
değişimi şu şekilde özetleyebilirm yaklaşık 1buçk ay önce felaket diyebileceğim bir olay yaşasam aynen şöyle olurdu
acı bedenime bürünüp anında onu dinlerdim gecelerce ağlar sabırsızlık gösterirdim(ki yapım buna fazlasıyla müsait)
bir anda herşeyi boşverebilir olmuyor die fırlatıp atabilirdim
çevremdeki insanlara bağırır.sorumluluğu onlara yükler ve kendimi kandırırdım
ortalıkta somurtmayı marifet zannederdim
kaçarak bni frkedebileceklerini umutsuzca beklerdim
şuan bunları düşünürken daha fazla idrak ettim.ne kadar egoistmişim
fakat şimdi bu anda felaket diye bir olay tezahür etse..
sadece yorumsuzca bakabilirim.(bu gerçekten zor hatta bazen çileden çıkıp ) -ee yuh yani bu olay bariz kötü bunu nasıl yorumsuz bırakıp küfretmeden durabilirim ki ? diyebiliyorum
ama eskiye nazaran çok daha kontrollüyüm.bırakmadıkça bu hal üzerime yapışıcak bnden bir parça olucak ve bn dört gözle bunu bekler oldum.. --kötü bir şey yaşadığımda artık salıvermek yerine forumda uygulanan imgeleme tekniklerini kullanıyorum..özellkle geceleri çok işime yarıyor sabaha piskolojik olarak çok rahat kalkıyorum ---bir de en can alıcı nokta
yaşadığım her şeyin kendi içimdekilerin yanıması olması sorumluluğu affetmeden üstüme fırlattı
ilk başta kabullenemedm bunu anlayablmk baya uzun sürdü ama sonuç çok güzel
karşılaştığım başarısızlıklar kendime gvnsizliğimden
yaşadığım korkuların sebebi onlarla yüzleşmemem
en büyük hatam aşırı hayal kurup -an-dan uzaklaşmak
insanlarda bir yanlış görüyorsam bnm rahatsızlığım
bunun biilincindeyim çok şükür bnlerce şükür
okuduğum kitap ve ekitaplarım oldu
-şimdinin gücü
-şimdinin gücü uyulama kitabı
-hayal dünyasında uykudan uyanmak
-zero limit
-farkındalıkla alakalı internet kaynakları
birde şunu anlayabldim çok şükür
sen bir hazinsin kitabındaki bir söz--kendi emeğimle kazandığım br parça minnetsiz arpa ekmeğinin zenginlerin sofrasındaki baldan tatlı olduğunu bildim--
ouff ne kadar aptalmışım gerçekten öyleymişim
herşeyin bir anda oluvermesini beklemişim
birilerinin bni kurtarmasını ummuşum
içimdeki gücü görememişim
kendimden mi kaçtım ne yaptım
birde fazlaca ders çalışamadım bakınız işte bunun acısını çekiyorum şimdi
o zmn karar verdğim gibi uygulayabilseydim az ve öz çalışmayı şuan burayada gururla yazardım ...çalışabiliyorum ve çalıştıkça çalışasın geliyor die
çalışıyorum fakat sürerliliği oturtamadım...
psi-whell -i sadece titretecek kadar yapabiliyorum..hafifçe dönüyor ardından döndümü die eycan yapınca çivi çakılmış gibi duryor
uğraştım uğraştım olmuyor
lea bırak döndürecende nolacak didim..fakt tam olark başarabilseydim..bu düşüncelerimi odaklayabildiğimi göstericekti
vazcaymıycam
ben halimden pek memnunum arkadaşlar
demiştim ki bu yolda bana destek olacak en önemli şeyler forum üyelri olucak diye
aynen öyle oldu hepiniz sağolun varolun
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |