Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) bu kulübün bana öğrettiği en muhteşem şey şudur
çöp torbası vakası=)dertleri yazıp yazıp yakmak melekleri yardımcı kılmak kaliteli imgeleme...teşkkürler fgceker senide özledk nerelerdesn???
2 gün önce yine forumun güzide br uygulamasına ihtiyaç duydum...
zahiri ile konuştk...egomun oyununu bana farkettirdi ve o hışımla aldım elime kalem kağıt tekrar klasik yöntemle yaktım tasalarımı turuncu -kırmızı mumumla
ardından gecenin karanlığında uzun süre tek bir muma bakarak sorun olarak nitelendirdiğim olayları küçük meleklerin mumun etrafında dönerek değiştrdiğini imgeledim..
arada üfürükten imgelemeler yapıyorum orjinal ve pek hoş oluyorlar
çok şükür ertesi gün hatamı idrak ettim durumlar düzeldi bn rahatladım ve birkez daha şükrettim kulübümüzün varlığına
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |