Konu
:
TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))
Tekil Mesaj gösterimi
25-08-2010, 07:43 PM
#
103
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))
Alıntı:
inferius
Nickli Üyeden Alıntı
bu kulübün bana öğrettiği en muhteşem şey şudur
çöp torbası vakası=)dertleri yazıp yazıp yakmak melekleri yardımcı kılmak kaliteli imgeleme...teşkkürler fgceker senide özledk nerelerdesn???
2 gün önce yine forumun güzide br uygulamasına ihtiyaç duydum...
zahiri ile konuştk...egomun oyununu bana farkettirdi ve o hışımla aldım elime kalem kağıt tekrar klasik yöntemle yaktım tasalarımı turuncu -kırmızı mumumla
ardından gecenin karanlığında uzun süre tek bir muma bakarak sorun olarak nitelendirdiğim olayları küçük meleklerin mumun etrafında dönerek değiştrdiğini imgeledim..
arada üfürükten imgelemeler yapıyorum orjinal ve pek hoş oluyorlar
çok şükür ertesi gün hatamı idrak ettim durumlar düzeldi bn rahatladım ve birkez daha şükrettim kulübümüzün varlığına
Kendi çöplerimi yakmakla meşguldüm
İnsan gereksiz şeyleri ay kıyamam,ay hadi buda olsun derken derken dağ gibi büyütüyor
sonrada benim düştüğüm duruma düşüp onları ortalıktan kaldırıp evrene dönüşüm için göndermesi günler alıyor
Neyseki sonunda bitirebildim şu arınma işini
Taaa taaa taaa beklenen gün sonunda geldi,bu akşam yemekten hemen sonra
melek postasını
devreye sokuyorum sevgili kulüp üyeleri
Darısı hepimizin dileklerinin başına...
Bu arada melek postasını buraya koymadan önce geçerliliğini bir kez daha test etmek istedim...Yani benim deyimimle bir test sürüşü gerçekleştirdim ve sonuç harika oldu
Hala inanamıyorum,3 yıldır olması için uğraştığım bir işim vardı ama bir türlü gerekli kanun çıkmıyordu,çıkmayıncada formasyon açılamıyordu ama dün gece melek postasını yaptım ve bu sabah kendi öğrenci sayfama giriş yapınca gördüğüme inanamadım
Baktım bir daha baktım,hatta gözlerimi ovuşturdum bir daha baktım ama hala o duyuru sayfamda duruyordu.Eğitim fakültesi
Öğretmenlik Pedokojik Formasyon programını açmıştı ve bende katılabiliyordum...İnanılacak gibi değildi.Başvurumu yaptım .....eeee daha ne isteyeyim kontenjandaki 280 kişiden biri olmayı diledim
(Gene eksik dilek dilediğim bir kez daha kafama dank etti,dileği formasyon açılsın artık diye dilemiştim.Bu arada 15 yıldır açılmıyordu
Açılsın ve bende onu alayım dememiştim.Şimdi bekle dur o 280 kişiden biri olmayı
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya işte o benim için geçerli galiba..Şu dileklerimi bir eksiksiz dilemeyi öğrenemedim gitti yav
)
Hayırlıysa olsun dedim....
Yani melek postasınıda yabana atma canım derim ben.....
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul