Tesekkür: Ynt: TELKİNLE BOYUZATMA
evet oyle bir konu hatırlıorum ayrıcahttp://www.deeptrancenow.com/growtallerda.. ( site dunya capında cok meshur ) 20 yasınd abir gencin 12 inc uzatıldıgından bahsetmekte .. ( 1 inc 2,5 cm ) .... sonucta sole bir olay var tıbbı olarakta desteklenmekte.. kac yasında olursanız olun insan omurgasındaki diskler esneme egzersizerleri ile 6,5 cm kadar uzayabilmekte .. aynı sekilde diz kapaklarındada uzama saglanabilmekte.. ben 2 aylıkegzersiz ile 1 cm kadar uzadım yasım 25.. ama sıkıldım bıraktım bu arada bu konuyu ogrenince bu sekilde denemeye karar verdim.. bakalım işe yarayabilecekse deniyeceğim yoksa egzersizlere tekrar baslıcam ... sonucta herseye karar veren komutan beynimiz.. dogru yonlendirme ile neden oLmasın.. dediğim gibi Atakan bey konu ile ilgili ayrıntılı bir bilgi yazarsa burada hepimiz nasipleniriz.. atakan beyi beklemedeyiz Offline
Üsteğmen
Ynt: TELKİNLE BOYUZATMA
rebırthegzersiz ile birkaç cm uzadığını bende okumuştum fakat bildiğim kadarıyla bu tam olarak bir uzama değil duruş bozuklugumuzdan omırılık kemıklerımızdeki aralıklar sıklaşıyor şekilleri deforme oluyor hatta aynı yazıda bir insanın ilk uyandıgında ve günün sonunda boyunu çok hassas ölçümler yapılarak ölçüldüğünde günün sonuna doğru kısaldıkları yazıyordu.sende sanırım ondan bahsettin.. esneme hareketleri , yine sanırım dik oturmak duruşumuz düzeltmek gibi etkenlerde etkiler gibime geliyor..tabii mucize beklemek belki yanlış olur ama bende 3cm uzamak isterdim sanırım bu mucize çıtasının altında..o esneme hareketlerininde merak ettim şimdi nette bende biraz bakayım bu konuya.konu başlığı için teşşkürler kimbilir neler öğrenceğiz senınde sayende .. Offline
Teğmen
Tesekkür: 0
ben sana su ekildeacıklıyım .. dedgin olay dogru insanlar sabah kalktıklarında 1 cm uzun olurlar bu aksama dogru iner.. ama egzersizlerle disklerin arasını acmaktasın zamanlaacılan disklerde bir daha panmamakta .. o bolgede kıkırdak olusmakta.. yani ben sabah kalktıgımda eski halime oranla 2 cm daha uzun olarak kalkıorum =) bendeki 1 cm lik uzama kalıcı.. bu olcumude hastanede bizzat 3 defa yaptım.. Offline
Yüzbaşı
Tesekkür: 626
bu konu benim de ilgimi çekti. söylemesi ayıp biraz boydan kısa kaldık 1.80boyolsa fena olmaz hani egzersiz konusuna gelince bir ara ben de uğraşmıştım ama sonuç alamadım. yeni birboyuzatmaegzersizi yapmayı pek gözüm yemiyor __________________
Üsteğmen
ingilizce şart diyorla ya..hakikaten haklılar burada bile karşıma çıktı boyumun uzamsı için bile ingilizce bilmem gerekiyor..sanırım türkçe bir site yok.çünkü ben birz gezindim bu konuyla ilgili türkçe siteler genelikkle bir ürün satmak amacıyla kurulmuş yada estetik amaliyatı öeneren siteler..