Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 01:18 AM   #68 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:
oktar_altan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar boyle aynaymis,mummus,karanlikmis ,birakin bunlari derim. Riskli isler bunlar.Astral seyahat ruyada olur,boyle aynayla filan kendinizi kaptirmayin.
Bakin sakaya gelmez,biliyorsunuz 3 harfliler var,farkli ruhani varliklar var.Riske atmayin kendinizi.
Ayrica NAS ve Felak surelerini,birde Ayet-el Kursi'yi bol bol okuyun,oyle yatin. Ne karabasan gelir nede baska bisey.
Allah'tan samimi duayla isteyin,bakin o zaman alasini yasarsiniz Ruhsal ozgurlugun.
Tekrar soyluyorum, mum, karanlik,ayna filan ,birde ozellikle TÜTSÜ! sakin yapmayin derim ben.Bilenlerden duydum ve uyarmak istedim sadece.
Guvenli yol varken,dua varken, boyle riskli seylere kalkismayin.
Hoscakalin.
Arkadaşım insanları niye boşuboşuna korkutuyosunki?
-Astral seyehatin hiç bir şekilde zararı yoktur,korkmak son derece doğaldır fakat parapsikolojide en risksiz olan dal astral seyahattir
Din ve inanışlar konusuna girmek istemiyorum ama inan bana insanlar cinlerden daha güçlüdür ve astral seyahatle bunun hiç bir ilgisi yoktur.
Yani kendinizi riske atmayın cümlesi çok anlamsız
Ben bir çok mistik deney yaptım,onlarca fenomen arkadaşım ve parapsikolog tanıdıklarım var.Bence çok anlamsız söyledikleriniz.Kimse yapmak zorunda değil ama insan o zevki bir kere aldığı zaman kendini kuşlar gibi hissediyor gerçekten,kaldı ki benim cinlerle birebir iletişim kuran arkadaşlarım var bence bu konuları çok abartıyoruz.Ben küçüklüğümden beri parapsikoloji ile uğraşıyorum elimde bilimsel veriler var ve dediğim gibi belli bir tecüem var bu konuda,sorularınız varsa sorunuz ama bu işe başlamak isteyen birsürü arkadaş var lütfen onları ürkütmeyelim diyorum Saygılar...

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla