Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2010, 06:34 AM   #110 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Melek Postası

Melek postası için,özel ricanızı bir kağıda yazın ve onu meleklere postalayın.Yazılı sözlerin kendine göre özel bir gücü olduğu söylenir.Hedeflerinizi ve en gerçek arzularınızı açıklığa kavuşturmanın iyi bir yolu da,arzularınızı bir kağıda yazmak ve mektubunuzu meleklere hitaben kaleme almaktır. Meleklerden özel bir ricada bulunmak için, kendi en yüce meleğinize,ve ricanızla ilgili diğer kimselerin en yüce meleklerine hitaben bir mektup yazın. Mektubunuzda,ne istediğinizi elinizden geldiğince açık seçik ve kesin bir biçimde belirtin. Mektubunuza daima şu ibareyi ekleyin, ''İlgili herkesin en büyük hayrı için olsun.'' Sonra şükranlarınızı ifade edin.Ricanız şimdiden yerine getirilmişçesine, meleklere teşekkür edin ve Tanrı'ya şükredin

filiz'ciğim yine harika bir çalışma...Meleğimize veya meleklerimize iletilebilecek genel bir olumlama da benden..

"En sevgili meleğime bugün benime olduğu için teşekkür ediyorum..Arzuma sahip olmakta bana yardım ettiğin için ve yoluma rehberlik ettiğin için,şimdi ve tüm hayatımda sana teşekkür ediyorum..Benimle olan bütün melekleri, istediğime ya da daha iyi birşeye sahip olmakta,nazik ve sevgi dolu biçimde benim ve ilgili herkesin en büyük iyiliği için,yardım etmeleri aracılığıyla çağırıyorum.
Ve işte böyle.."
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla