Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2010, 01:38 PM   #38 (permalink)
sarıpapatyam
Teğmen

Tesekkür: 1,371
61 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarıpapatyam is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz.

[quote=bengusu;571532]ben her gün güne başlamadan önce hayatımda beni çok mutlu eden olaylardan bir tanesini seçer bir kaç dakika düşünür o enerjiyle güne başlarım bir örnek verecek olursam,
Çok fazla kişisel gelişim kitapları okudum.Okuduğum bilgileri arkadaşlarımla her hafta toplanarak paylaştım.Bu toplantı alışkanlık oldu on kişiyle başladığım grup hızla büyümeye başladı.Derken evlerin salonu bizi almaz oldu.Katılan herkes memnun kaldığı için bir arkadaşıyla geliyordu.Her kes memnundu durumdan.En son 350 kişilik bir salonda bilgilerimizi paylaşmak için çıktığımda kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmaya başladı.Öyle mutluyum ki uçuyorum.biri beni tutsun Birilerinin iyi ki varsın demesi,bende olaylara farklı bakıyorum demesi beni çok mutlu etti..
o duygu durumunu tekrar yaşayıp alnımı ovuyorum yanı kendime mutluluk çapası atıyorum.her kahkaha attığımda her güldüğümde alnımı ovuyorum.kendinizi kötü hissettiğinizde alnınızı ovun ve duygu durumunuzun nasıl değiştiğinin farkına varın ve paylaşın iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalınnn[/quot
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler bengusu

Çaresizseniz çare sizsiniz
sarıpapatyam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla