Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2010, 06:39 PM   #38 (permalink)
Casandra
Teğmen

Casandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 117
83 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Casandra is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Casandra'nın günlüğü :)

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğün hayırlı olsun casandra'cım..Kendini geliştirdiğin güzelliklerle,farkındalıklarla dolsun taşsın..
Aslında bizim kendimizi nasıl gördüğümüzdür,karşımızdakinden yansıyan..Kendimiz hakkında olumlu düşündüğümüzde,etrafımızdaki kişiler ve olaylar da olumlu gelişmeye başlar..Bize düşen başkalarını kırmamak adına değil, olduğumuz gibi davranmak..Kendimiz olmak.. Sevilmek için çabalamadan, sevilebilir biri olmayı başarmak..

Resim yapmadaki başarını takdir ediyorum,inşallah bu yeteneğini daha da geliştirirsin..Artık sergine bizleri de davet edersin:)

Benim kızımla yaşıtsın,o da lise son bu yıl ve üniversite sınavına girecek..hakkınızda hayırlı olan en iyi yeri kazanmanızı diliyorum..

Diplomanızla birlikte hayata atılmayı..
Herşey gönlünce olsun..
Bu genç yaşta bu tarz değişimlere açık olmak beni çok sevindiriyor..Sizin gibi deneyimli insanlardan bilgi,tecrübe almak beni onurlandırıyor..Umarım kızınızda gönlünde ki yatan yeri kazanır...
Ve biliyorum ki Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmıyacak..:))

Alıntı:
tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel motive olmuşsun, tebrikler. Hedefine ulaşacağına bütün kalbimle inanıyorum. Bir yıl sonra burada görüşmek üzere, selamlar.
Bir sene sonra hem burada,hem İstanbul'da görüşmek imidiyle ;))
Casandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla