Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 09:52 AM   #30 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim biz insanlar bazen birşeylerle yüzleşmemek için kaçmayı tercih edriz veya başkalarını suçlamak daha kolay gelir.O da öyle yapıyordur.Sen öncelikle kendin olumlu düşünki oda senden görsün .Benim eşimde sonderece olumsuz düşünen bir insan bir takım başarısızlıklar yaşadıktan sonra ümidini iyice kaybetti.Ama ben olumlu düşündükçe ve onun içinde olumlamalar yaptıkça oda inanmasada benim için şunu dile diye bana söylemeye başladı.Erkekler biraz kendilerini zor açarlar ve kendileri için zor çözümler bulurlar .Bunu ya anlayışla karşılayacaksın yada sen çözüm üreteceksin .Onu kendini anlatmasını sağlayacaksın .Bunuda yaparken biraz sabır gerekiyor.Önceleri sadece dinle ve o seden yardım isteyince sakin bir şekilde konuş ve herhangi bir olayda anlattıklarını karşısına koyma.Sana güvendikten sonra sen sus desende susmaz.Şu an zor günler geçiriyor yanında olmana çok ihtiyacı olacak .İkinizede kolay gelsin ve iyi günlerinizi birlikte kurun.Yolunuz açık ve aydınlık olsun.
çok teşekkür ederim mustang ablacım.yazıyı yazarken senden olumlu umut verici bi yazı geleceğini hissetmiştim:)kendimi kaptırıp karamsarlığa düşmek istemiyorum.sürekli onun ve kendi adıma olumlu düşünmem gerek.şuan en önemli meslesi işi.onu garantiye alacak,en az şimdiki işindeki imkanlara sahip yeni bir iş bulacağımıza yüreten inanıyorum..sizde duanızı ışığınızı arada eksik etmeyin ne olur...sevgiler..
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla