Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 10:03 AM   #492 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Yine ramazandayız ve her sene ramazan bana birşeye şükretmem gerektiğini gösterir.Bu senede ackmıyorum ama susuzluk pek bi fena geliyor .Bizlere suyun nekadar önemli olduğunu ve kıymetini bilmezsek içmek için bile temiz su bulamayacağımızı gösteriyor .İnsanlara şakaymış gibi geliyor ama çok uzak değil bu yanlış politikalar devam ederse sonuç bu olacağa benziyor.

Ben dün kendimi kaptırdım benim bazı ritüellerim vardır ramazanın ilk günü mantı bayram sabahı su böreği doğum günleri sabah kahvaltısını yatağa götürmek gibi.Dün mantı yaptık gamzeyle birde şekerpare tatlı of çok güzeldi.Okadar çok yapmışızki komşulara verdik biz yedik ve arttı .Çok şükürler olsun birlikteyiz ve yapacak hem maddi hem manevi güç verdiği için .Allahım olmayanlarada ver.

Ramazanın şu anda tek çekilmeyen yanı bizim tehlike daha şimdiden başladı homur homur .Bence boşuna açkalanlardan elinden geleni ardına bırakmıyor mesela dün mantıyı hiç beğenmedi sanki kusmuk yermiş gibi yiyordu.Bende onu yok sayıyorum artık bizlere yaptıkları bir yana nimetlere yaptığı saygısızlığa kızıyorum artık .Ekmek bulamayım çamurdan kurabiyeler yiyen insanlar varken bu önüne gelen yemekleri beğenmiyor ve halinden sürekli şikayetçi ve evde inleyerek yaşaıyor hani bir söz vardır ya etme bulursun inleme ölürsün modunda geziniyor.

Bizler ramazanı güzel karşıladık eşim biraz rahatsızlandı ama inşallah iyi olur.Kendime susuzluk konusunda EFTmi yapsam ne bir deneyim size yazarım .Bu güzel ayın hepimize hayırlara vesile olması dileği ile yolunuz aydınlık ve açık olsun.