Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 10:12 AM   #169 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigünlük...

Temmuz 30, 2008, 02:39:25 ÖS

oooo bir ay ı geçmiş yaf. nasıl iş bu. bende bi değişiklik mi yok??? dusun yada artık göremiyormuyum...

neyse günlük uzun zaman oldu... sanırım bir daha kine bu zaman daha da uzayacak...
bugünlerde, (yaklaşık iki aydır) bulanığım... hiçbişey paylaşasım yok. hiçbişey yapasım yok... miskinim... ama bu halimden de sıkıldım...
yapmak istediklerim o kadar çok ki... ama bir şekilde yapamıyorum... üzücü...

çok yıkımlarım oldu... ben seçtim farkındayım, ama artık olmamasını seçiyorum... geçtiğimiz günlerde bir gece vakti uzun uzun ağladım... hani demiştim ya çok ağlamak istiyorum diye... evet ağladım... hemde hıçkıra hıçkıra... nefesim kesile kesile...

içsel konuşmalar yapamıyorum... bazı bazı konuştuğum oluyor... ama ne bilim bana öyleymiş gibi geliyor... sanki yapmamışım gibi...

ama yine hala umudum var... bişeyler daha güzel olacak... az kalmasını seçiyorum bu durumdan çıkmamın...

yine de içim acıyor...

bu aralar bi avuntum var eniştemin slr makinesi... bi arkadaşındaydı. geldi... hafta sonu bir kaç foto çekim dedim. c.tesi işten gece 11 de çıktım. murphy işledi. hemde fena halde pazar valideyi memlekete gönderdim. bi kaç foto çekerim dedim, nerelerde çekebilirim diye düşünürken kendimi evde buldum. sonra yine çıkmak istemedim.

son zamanlarda kuantum dokunuş u okuyorum... kendime şifa çalışması yapmaya çalışıyorum. sanırım kendime olmuyor yada ben göremiyorum.
bazı arkadaşlarım için noktalama yada diğer çalışmalardan yapmaya çalışıyorum... dikkatimi odaklayamıyorum yada tam odaklamaya çlışıyorken bişeyler oluyor kafamda birileri konuşuyor o günüm o saatten sonra iptal oluyor...

bazı bazı hayaller de görüyorum... yada bana hayalmiş gibi geliyor...

bişeyler oluyor ama çözemiyorum bile...

biraz bulanık bir yazı oldu...
ama napim böyle...
değişecek...
az kaldı...
..................................................

yazarken biraz olsun rahatladım... iyi geldi...

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla