Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 01:45 PM   #36 (permalink)
naz78
Üsteğmen

naz78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
naz78 will become famous soon enoughnaz78 will become famous soon enough
Standart Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

Alıntı:
kumralada2207 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba sanemce nasıl becerdiğini bana da bir anlatsan çok makbule geçer inan ki. dediklerinin aynısını defalarca yaşadım ve hala da yaşıyorum. boşanalı 5 sene oldu ve ozamanlar oldukçada gençtim. aynen dedğin gibi bütün erkekler bana faydalanamk için yaklaşıyor diye düşündüğümden hala bir sevgilim biile yok. hep evli arkadaşlarımın yakınlarımın yanına misafirliğe fialn gittiğimde kadınların erkeklerini ayırtıcağımı düşünmelerinden korkardım yıllardır. ve en son ne oldu biliyor musun bunu en yakınımdaki biri gerçekten düşündü. kim mi? ablam ve düzeltemedim ayrılmak üzereler benim yüzümden. ablamın bana böyle bişeyi kondurmasına mı yanayım, ayrılıyor olmalarına mı yoksa eniştemin buna fazla kapılıp bana gerçekten aşık olduğunu söylemesine mi? hiç kimseyle konuşamadığım bi durum. normal olarak bi skandal. kime söyleyebilirim ki? çok yalnızım napıcağımı bilmiyorum. suçluluktan ölmek üzereyim neden onlara misafirliğe gittim ki ve 2 hafta kadar uzun kaldım.ama bişey söyliyim mi yeğenlerimi çok seviyordum. bu buhranı aşmada yardımcı olursanız çok sevinirim
çok üzücü birdurum ama malesef toplumumuzda böyle ve en yakının düşüncesi dahada üzüyor insanı ablanızda öyle davranmasının sbebi sizden şüphe etiğinden değildir eminim eşinin hareketleri sarf etiği sözleri dir mutlaka sizide suçluyorsa zaten genelimizde eşleri aldatan kadınlar eşlerinden çok beraber olduğu kişiyi suçlamasıdır neden çünkü eşini suçlarsa daha çabuk kaybeder ondandırki hep kadın kadının düşmanı olmuştur bence ablanız ile konuşun ii ce düşünmesi gerektiğini duyguları ile acele karar vermemesi gerektiğini söyleyin belki sizin söylemenizin etkisi büyük olabilir

Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim

naz78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla