Merhabalar Arkadaşlar,
Çok bunalımda olduğum bu dönemde bu siteyle tanıştım ve adıma özel bir bilinçaltı temizlemesi ve olumlu düşünme cd si hazırlattım Atakan Beye inanıyorum ve istiyorumki değişimler olacak.Fakat size biraz kendimden bahsedeyim haytım boyunca her şeyin kötüsünü düşünen hep bir panik halinde yaşayan aşırı şüpheci bir kişilik yapım var. Haa sosyalmiyim evet konuşkan ,insanlarla çabuk kaynaşan biryim Çalışıyorum bir oğlum var iyi bir eşim var ve çevrem tarafından beğinilen birisiyim.Fakat çok kötü bir çocukluk dönemi Anne Baba ayrılığı,İlk eş tarafından aldatılma ve bunun yanında birçok kötü yaşanan şeyler sanırım bozuk olan dengemi dahada bozdu.Şu an evliyim eşimle hiç bir problem yok fakat insanlara karşı güvensizim nerdeyse biri bişey anlattığında acaba doğrumu diyecek moddayım sizce bu cdler sayesinde bunu yenebilirmiyim.Kuantum ile ilgili bir çok kitap okudum okurken rahatlıyorum fakat uygulamaya gelince hayır çok çabuk sinirleniyorum kırıyorum insanları aslında bu olmak istemiyorum gerçekten değişmek istiyorum.