Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 06:29 PM   #18 (permalink)
Alacakaranlik
Guest

Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

bengusu
Moderator

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı
Süpersin yine bengusu...

sende süpersin gerçekten isteyen herkesin dilekleri bonusuyla gerçekleşir.her kes süperdir aslında ama çoğu bunu farketmez.farkedenlerden olmak dileğiyle sevgiyle mutlu kalın

sudem8
Binbaşı

sevgili bengisu evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla gönderdi.kaç yol önceki kiracım cezaevinden çıkınca bana haksızlık yaptı kiralarımı ödemediği gibi.üstelik o kadar iyikik yapmama rağmen.dileğim davayı yazanıp haklı olduğumu ispatlamaktı.yaptığı haksızlık ortaya çıktığı gibi bana büyük bir miktar para ödemesi gerekiyormuş.bonusuyla cezaevine geri dönmesi de başka bir bonus.haksız yere benim mallarıma göz dikmesi nelere sebep oldu.hak yasası işliyor.çok şükür kurtuldum.daha dava devam ediyor ama sonuç belli oldu sayılır.tahrifatı belgeleyen bilirkişi raporum var.gerçekten isteyince fazlasıyla geliyor buna inanarak isteyin.teşekkürler bengisu böyle bir köşe açtığın için senin günlük hepimizin ortak buluşma noktası oldu.paylaşmak istedim.sevgi ve ışıkla bütün istekler bonusuyla yolda..biz yeter ki uz<anıp almasını bilelim.

bengusu
Moderator

çok sevdiğim bir yazarın son kitabı çıkmış.onu almak istiyordum.kızıma kayın validem bakıyor.2 haftalığına kızına gitti.bende izin aldım.çocuklara bakmak için.annemin belirlenen süreden önde döndüğünü imgeleyip enerjiyle doldurup serbest bıraktım.annem belirlenen süreden önce döndü küçük kızımın gözlerindeki parıltıyı görmeliydiniz.bu gün anneler günü bonusta almayı düşündüğüm kitabı kızım anneler günü hediyesi almış.çekim yasası süper bazen hızına yetişmek mümkün değil.bol bonuslu bir hafta olsun sevgiyle mutlu kalın iyiki varsınız...

aybükem
Üsteğmen

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
çok sevdiğim bir yazarın son kitabı çıkmış.onu almak istiyordum.kızıma kayın validem bakıyor.2 haftalığına kızına gitti.bende izin aldım.çocuklara bakmak için.annemin belirlenen süreden önde döndüğünü imgeleyip enerjiyle doldurup serbest bıraktım.annem belirlenen süreden önce döndü küçük kızımın gözlerindeki parıltıyı görmeliydiniz.bu gün anneler günü bonusta almayı düşündüğüm kitabı kızım anneler günü hediyesi almış.çekim yasası süper bazen hızına yetişmek mümkün değil.bol bonuslu bir hafta olsun sevgiyle mutlu kalın iyiki varsınız...

yine harikasınız ve iyi ki paylaşıyorsunuz..

hayallerimgerçekleşiyor
Üsteğmen

Yaklaşık 1 aydır sürekli omuzlarım ve kollarım ağrıyor, geceleri ağrıyla uyanıyor ve ellerimi kollarımı hissetmiyor onları kaldıramıyordum. Sebebini çözemedim. Yalnız birkaç ay önce vücudumun üzerinde havada belirdiğimi hissettim uykudan yeni kalkmıştım. O durumu yaşadıktan sonra başladı bu yada tesadüf bilemiyorum. Düşünmemeye çalıştım ve unuttum şimdi o havalanma durumları olmuyor. Omuz ve kollar için doktordan randevu almıştım. Randevu alırken sskya tabi olursa çok uzağa atıyorlardı, ama para verirsem hemen birkaç gün içinde muayeneye alıyorlardı. Bende durumumun ciddi olmadan çözülmesini istediğimden hemen alayım ben randevuyu dedim ve paralı olanı aldım. Bugün doktora muayeneye gittim ordaki bayan ben dün size ulaşmaya çalıştım telefon ettim ama kimse açmadı dedi bende şaşırdım, sonra aklıma geldi annemin numarasını vermiştik ve birde evin numarasını e annemde telefonlara bakmadığı için haberim olmadı tabi. Meğer o doktor bugün gelemiyormuş işi çıkmış. Yerine başka doktor giriyormuş, ona muayene olunca sskya tabi oluyormuş ve ücreti çok az ödüyormuşum. O doktorda iyiymil sonuçta bende muayene oldum. Bu durumda farkında olmadan çekim yasası yapmış oluyorum. Onların bana ulaşamaması iyi oldu sanırım:)) maddi açıdan sıkıntım yok ama gereksiz para vermeyi sevmem. SSkya okadar para ödeniyor, şuana kadar hiç hasta olmadım bari birazcık yararlanayım ne varki bunda dimi ama? Ayrıca doktorun istediği filmleride ücretsiz çektirdim geriye sadece kan testleri ve emr diye birşey var onu yaptırıcam. İnsan kendisini sürekli mutlu ve huzurlu hissederse, üzündüğü bir olayda hemen toparlar ve kendine bakarsa işte sizin çekim yapmanıza bile gerek kalmadan hızla çekim oluyor şaşılacak şey değil. Aslında 2 tane daha çekimim var ama onlar tam bir olsun haftaya yazarım:) Sevgilerr ve bol güzel çekimler.