bartun06 Teğmen Başarılı ve mutlu olmayı önce beynimizde istemeli sonra istediğimiz şey için azimli şekilde çalışmalıyız, yoksa elbetteki hiçbirşey yapmadan bunu istiyorum bu olsun, işte çok
Başarılı olayım ama hiç çalışmamayım olmaz.
İstediğimiz her ne ise tüm içtenliğimizle istediğimizde zaten evren onun şartlarını bizim için hazırlıyor (hani büyüklerimiz '' Allah sebebini veriyor'' derler ya)
Etrafımızdaki olumsuzlukları bilerek kendi hayatımıza çekmiyoruz zaten, ancak ya
olumsuz odaklanılan konular (çevremizde, gazete ve tv lerdeki üzüldüğümüz, sinirlendiğimiz şeyler vb.) ya da anlıkta olsa düşündüğümüz şeyler bir şekilde hayatımıza çekiliyor. Böyle durumlarda olabilirse yardım etmeye çalışıyorum eğer olamıyorsa Allah yardım etsin diyorum.
Ben genellikle olumlu düşünmeye çalışıyorum, çevremde olumsuzluk kalmadı neredeyse.
Verdiğim örnekte dikkat ederseniz sağlık sözcüğünü ön plana aldım yani olumluyu.
Umarım anlatabilmişimdir.
İsterseniz önce teklinlerden başlayın,
olumsuz düşüncelerinizi olumluya çevirin, sonra çevrenizdeki olayları gözlemleyin.
Herşey gönlünüzce olsun
bengusu
Moderator
Alıntı:
bartun06 Nickli Üyeden Alıntı
Başarılı ve mutlu olmayı önce beynimizde istemeli sonra istediğimiz şey için azimli şekilde çalışmalıyız, yoksa elbetteki hiçbirşey yapmadan bunu istiyorum bu olsun, işte çok Başarılı olayım ama hiç çalışmamayım olmaz.
İstediğimiz her ne ise tüm içtenliğimizle istediğimizde zaten evren onun şartlarını bizim için hazırlıyor (hani büyüklerimiz '' Allah sebebini veriyor'' derler ya)
Etrafımızdaki olumsuzlukları bilerek kendi hayatımıza çekmiyoruz zaten, ancak ya olumsuz odaklanılan konular (çevremizde, gazete ve tv lerdeki üzüldüğümüz, sinirlendiğimiz şeyler vb.) ya da anlıkta olsa düşündüğümüz şeyler bir şekilde hayatımıza çekiliyor. Böyle durumlarda olabilirse yardım etmeye çalışıyorum eğer olamıyorsa Allah yardım etsin diyorum.
Ben genellikle olumlu düşünmeye çalışıyorum, çevremde olumsuzluk kalmadı neredeyse.
Verdiğim örnekte dikkat ederseniz sağlık sözcüğünü ön plana aldım yani olumluyu.
Umarım anlatabilmişimdir.
İsterseniz önce teklinlerden başlayın, olumsuz düşüncelerinizi olumluya çevirin, sonra çevrenizdeki olayları gözlemleyin.
Herşey gönlünüzce olsun haklısınız pozitif düşünceye olumluya odaklanınca hayatınızda olumlu yönde değişiyor.daha olumlu ve pozitif oluyorsunuz.ve bütün güzellikler resmen hayatınıza akıyor...bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum... iyi ki varsınız lupita Teğmen dün bi arkadaşımla çok bozuktuk hatta bitirdik arkadaşlığımızı, beni arayıp pişman olduunu kurguladım ve bunun böle olacağına inanarak olmuş gibi yapıp başka şeylerle meşgul oldum, evt az önce aradı ve barıştık :):) vitamin61 Yüzbaşı
Çok güzel canım barışın tabi ...
mendeseva19 Üsteğmen şuan msnde ama ne o ne ben hçbişklde adım atmıyoruz. nolur hemen şmdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir :d inanıyorum yazacak hissediyorum heyecanlandım mideme ağrılar girdi valla, birebir yaşamış gbi oldum çekim yasasını uyguluycam belli mi olur çekerim belki :D sadece düşünmem mi gerekior yazdığını faln o an ki hislerimi gerçk gbi hissetmeliym dmi S: nasıl çekicem yaaa bengusu
Moderator
Alıntı:
mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı
şuan msnde ama ne o ne ben hçbişklde adım atmıyoruz. nolur hemen şmdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir :d inanıyorum yazacak hissediyorum heyecanlandım mideme ağrılar girdi valla, birebir yaşamış gbi oldum çekim yasasını uyguluycam belli mi olur çekerim belki :D sadece düşünmem mi gerekior yazdığını faln o an ki hislerimi gerçk gbi hissetmeliym dmi S: nasıl çekicem yaaa canım dileğini gönder sanki sana dönmüş cevap vermiş gibi düşün mutlu olduğunu hisset sonra yaşamaya devam et dileğin seni bulur... mendeseva19 Üsteğmen
Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
canım dileğini gönder sanki sana dönmüş cevap vermiş gibi düşün mutlu olduğunu hisset sonra yaşamaya devam et dileğin seni bulur... tamam hayatım gönderdim yaa heyecanlandım inanıyorum yazacak Fatimana Teğmen
Alıntı:
mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı
şuan msnde ama ne o ne ben hçbişklde adım atmıyoruz. nolur hemen şmdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir :d inanıyorum yazacak hissediyorum heyecanlandım mideme ağrılar girdi valla, birebir yaşamış gbi oldum çekim yasasını uyguluycam belli mi olur çekerim belki :D sadece düşünmem mi gerekior yazdığını faln o an ki hislerimi gerçk gbi hissetmeliym dmi S: nasıl çekicem yaaa sevgili mendeseva, gönül işleri çok heyecanlıdır:) Üçüncü kişilerin gönüllerine maalesef hükmetmez çekim yasası, çünkü herkesin özgür iradesi vardır. Sen "ne olur şimdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir" derken ne olur diyerek şüpheni belirtmişsin bana göre, yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsinler lütfen:) O kişinin sana karşı aşkını hissetmeyi seçmelisin. Sevgilerimle mendeseva19 Üsteğmen
Alıntı:
Fatimana Nickli Üyeden Alıntı
sevgili mendeseva,
gönül işleri çok heyecanlıdır:) Üçüncü kişilerin gönüllerine maalesef hükmetmez çekim yasası, çünkü herkesin özgür iradesi vardır. Sen "ne olur şimdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir" derken ne olur diyerek şüpheni belirtmişsin bana göre, yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsinler lütfen:)
O kişinin sana karşı aşkını hissetmeyi seçmelisin. Sevgilerimle
tamam hayatım onu da hissedicem
mendeseva19 Üsteğmen
bişey yazmadı ama ben msnden çıkınca o da çkmış tabi kendime pay çıkarmamam lazım ama yapamıorm :D