Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 07:01 PM   #24 (permalink)
Alacakaranlik
Guest

Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

bengusu
Moderator

Arkadaşımla çekim yasası üzerine konuşuyorduk.inanmadığını söyledi.ikimizinde tanıdığı arkadaşlardan birini istersek buraya çağırabileceğimizi söyledim.saati belirttim enerjiyle doldurup serbest bıraktım.saat onu on geçe bizim bölüme geleceğini söyledim.
Arkadaşımla ben bekliyoruz saat onu dokuz geçe beklediğimiz misafir geldi.arkadaşımın ağzı açık bana bakakaldı. Çekim yasası süpersinçekim yasasıyla ilgili deneyimlerinizi paylaşın çekim yasasıyla ilgili farkındalığınız artıyor

ozy
Teğmen

slm bengisu hanım bir sorum vardı biliyorsanız cevap lütfen.Özgür iradeye müdehale edilebiliyor mu? Yani ben başka birinden nasıl birşey isteme hakkına sahip olabiliyorum o onun hayatı sonuçta .tek bildiğim onun bana nasıl davranmasını istiyorsam öyle imajine edip onun iyi yönlerini düşünüyorum.

tülsüm
Teğmen

yahu şu çekim yasasını kendime çektiğimi imgelesem gelirmi acaba?ben pek beceremiyorum da :))))

bengusu
Moderator

Alıntı:
ozy Nickli Üyeden Alıntı
slm bengisu hanım bir sorum vardı biliyorsanız cevap lütfen.Özgür iradeye müdehale edilebiliyor mu? Yani ben başka birinden nasıl birşey isteme hakkına sahip olabiliyorum o onun hayatı sonuçta .tek bildiğim onun bana nasıl davranmasını istiyorsam öyle imajine edip onun iyi yönlerini düşünüyorum.

ben kendi tanıdığım kişilerde çekim yasasını kullanıyorum.benim isteklerimde kimsenın hayatına müdahale söz konusu değil.ne istiyorsam enerjiyle doldurup serbest bırakıyorum ve dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum

lupita
Teğmen

canım çoookk dondurma istiyordu bi misafir elinde dondurmayla gelsin dedim ertesi gün misafirlikteydik teyzemde,abim işten gelirken 2kilo dondurmayla gelmiş:):) aslında benim bu konuyla ilgili çok ilginç tecrübelerim var ama bilinçsizceydi hep,ben bunu çenem kopsun die bağlamıştım hep :) güzel tecrübeler hepsi olsun hayatıma mutluluk katıyorlar:):)

poseydon
Teğmen

sevgili bengusu, ben de bazı şeylerde kullanıyorum bu yasasıyı ama bilmeden tesadüfen kullanıyorum diye düşünüyorum..siz enerji dolduruyorum bırakıyorum diyorsunuz ya onu pek anlamıyorum.. bir de yakınlarınıza uyguladığınızı söylüyorsunuz ya orayı hiç yapamıyoum.. rica etsem zahmet olmazsa kısa bir özetle bir dilek üzerinde örnekleyerek nasıl dilediğnizi hayal ettiğnizi nasıl enerjilediğinizi ve bıraktığınızı anlatabilirmisiniz.. ben örneklemelerle daha iyi algılıyor olabilirim diye.. teşekkür ederim tekrar ilginiz ve desteğiniz için..

bengusu
Moderator

Alıntı:
poseydon Nickli Üyeden Alıntı
sevgili bengusu, ben de bazı şeylerde kullanıyorum bu yasasıyı ama bilmeden tesadüfen kullanıyorum diye düşünüyorum..siz enerji dolduruyorum bırakıyorum diyorsunuz ya onu pek anlamıyorum.. bir de yakınlarınıza uyguladığınızı söylüyorsunuz ya orayı hiç yapamıyoum.. rica etsem zahmet olmazsa kısa bir özetle bir dilek üzerinde örnekleyerek nasıl dilediğnizi hayal ettiğnizi nasıl enerjilediğinizi ve bıraktığınızı anlatabilirmisiniz.. ben örneklemelerle daha iyi algılıyor olabilirim diye.. teşekkür ederim tekrar ilginiz ve desteğiniz için..

sana yaşadığım bir örnekle anlatayım.dün işten çıkınca eve gittim .babamı beni aradı gelin kiraz toplayın diye.ama eşim yorgun gözüküyordu.ben sanki annemlere gittiğimizi onlarla keyifli sohbet ettiğimizi düşündüm.sanki oraya gitmiş gibi mutlu oldum.böylelikle pozitif enerjiyle doldum sonra bu düşüncemi serbest bıraktım.bir saat sonra arkadaşlarımdan biri aradı.aşağı inin size kiraz getirdim diye.hemen inip aldım.kirazlar gerçekten güzeldi.bir kısmını ayırdım kalanınıda eşime hadi annemlere götürelim onların kirazımı bizimki mi güzel soralım diye....ve annemlere gittik.bonus kiraz toplamaya çağrıldık.kiraz eve kendi geldi.sizde paylaşın farkındalıklarınız artsın sevgiyle kalın

karamuk05
Üsteğmen

hayatımda ufak tefek beni şaşırtan şeyler oluyo ama ben bunlar için bi çekim yapmadım aslında çekim yapmayı beceremiyorum halen ama bunu yapabilmeyi gerçekten çok isterdim bunun için neleri değiştirmem gerekir ne yapmalıyım

Bale
Teğmen

Alıntı:
karamuk05 Nickli Üyeden Alıntı
hayatımda ufak tefek beni şaşırtan şeyler oluyo ama ben bunlar için bi çekim yapmadım aslında çekim yapmayı beceremiyorum halen ama bunu yapabilmeyi gerçekten çok isterdim bunun için neleri değiştirmem gerekir ne yapmalıyım

..."çekim yapmayı beceremiyorum" dememelisin bence..

seni şaşırtan ufak tefek şeyleri çekmişsindir..

aslında çekimde demiyorum ben, mutlu olma hali..sürekli o modda olunca ya kendiliğinden istediğiniz şey geliyor, ya da yanıbaşınızdaymış da siz farketmiyorsunuzdur..bende yeniyim..aslında anlatmak paylaşmak istenilen çok şey var, ama henüz yazıya dökülemiyor..inşallah o da olur :)...oturuşum bile değişiyor, yürüyüşüm, her halim mimiklerim bile..

düşünsenize üzgün olduğunuz veya canınızın sıkkın olduğu bir an..nasılda içe kapanık omuzlar düşmüş bir şekilde..ama mutluyken öyle mi..etrafa cıvıl cıvıl bakıyorsunuz, şarkılar söylüyorsunuz..gözleriniz parlıyor..benim çevremden aldığım olumlu etkiler böylesi şeyler..güni çinde aklımdan geçirdiğim şeyi de mutlaka hayatımda görüyorum..bir an aklımdan geçiriyorum..ve sonra olunca "yaşasınnnnn" diyorum..ama agresif sinirli asabi olunca olmuyor, aynı öyle modda insanları ve olayları çekiyorsunuz..