Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 07:12 PM   #26 (permalink)
Alacakaranlik
Guest

Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

YESHAPPY
Yüzbaşı

Bir şey soracağım, sor sor bitiremiyoruz bu çekimi :)
İnsanın çok istediği bir şeyi unutması zor, neyse bunu geçtim de asıl sorum şu:
Diledik diyelim ve gün içinde aklımıza geldi, unutamadık bi türlü, bu çekim yasasının enerjisini etkiler mi?
Aklımıza hep gün içinde geldi;ama güzel hislerle geldi, hayal ediyoruz;ama güzel hisler içinde olsak bile unutamıyoruz. Hayal etmek istiyoruz. Bu durumda da çekim yasası sekteye uğrar mı?

bengusu
Moderator

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Bir şey soracağım, sor sor bitiremiyoruz bu çekimi :)
İnsanın çok istediği bir şeyi unutması zor, neyse bunu geçtim de asıl sorum şu:
Diledik diyelim ve gün içinde aklımıza geldi, unutamadık bi türlü, bu çekim yasasının enerjisini etkiler mi?
Aklımıza hep gün içinde geldi;ama güzel hislerle geldi, hayal ediyoruz;ama güzel hisler içinde olsak bile unutamıyoruz. Hayal etmek istiyoruz. Bu durumda da çekim yasası sekteye uğrar mı?

eğer gün içinde unutamıyorsan her aklına geldiğinde olmuş gibi imgele....
sevgiyle mutlu kal

YESHAPPY
Yüzbaşı

Teşekkürler ;)

SYRINKS
Teğmen

arkadaslar bişi sorcam
bu sabah yolda yururken aklımda bi sarkı geldi muzigi duyar gibi icimden coskuyla dinleyip yurumeye devam ederken bi kac dk sonra marketin önüne geldigimde kapıda duran bi adamın telefonu caldı ve tel. melodisi benim aklımda calan sarkının aynısı ve sozler bile benim aklımdaki ile aynı yerden devam ediyordu .. bu tesaduf mu cekim mi nedir arkadaslar ?

YESHAPPY
Yüzbaşı

Alıntı:
SYRINKS Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bişi sorcam
bu sabah yolda yururken aklımda bi sarkı geldi muzigi duyar gibi icimden coskuyla dinleyip yurumeye devam ederken bi kac dk sonra marketin önüne geldigimde kapıda duran bi adamın telefonu caldı ve tel. melodisi benim aklımda calan sarkının aynısı ve sozler bile benim aklımdaki ile aynı yerden devam ediyordu .. bu tesaduf mu cekim mi nedir arkadaslar ?

Her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim; tesadüf değil tevafuk ;)

Sanki telepatik de bir durum gibi bu. Şarkıyı söylerken keşke çalsa deyip unutmuş da olabilirsin, böylece bir çekim yapmış olabilisin.

himalayalar
Teğmen

Et almak için kardeşimi kasaba gönderdik, biraz sonra tv kanallarını dolaşırken bir azeri kanalında "etin kıymati niye bahalandı" başlığı altında haber programında bu konu konuşuluyordu. Ekranda boy boy etler vardı. Harikasın çekim yasası :)))

ayay
Teğmen

geçen sene arkadaşlarla dışarı çıkmıştık,ama bi yağmur-soğuk var ki sormayın çok fena üşüyodum:)neyse bi an içimden 'keşke güneş çıksa da ısınsak'diye geçirdim..inanırmısınız daha iki dk geçmeden yağmurdan soğuktan eser kalmadı veee güneş yüzünü gösterdi:)..çok şaşırdım...çekim yasası bu olsa gerek..

bengusu
Moderator

güzel bir tatil geçirdiğimi tatilde çok mutlu olduğumu çocukların ve eşimin çok eğlendiğini imgeledim.bu tatil dinlenmem kitap okumam içinde bir fırsat olacaktı.uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı da görmek istiyordum.kalacağımız yer bir arkadaşımız tarafından ayarlandı bizim ayarladığımız yerin yarı fiyatına...harika bir tatil geçirdik.çocuklar çok eğlendi.eşim beyaz tenli olduğu için güneşten fazla zarar görmeden bize eşlik etti.ayrılacağımız gün kahvaltıda o görmeyi istediğim arkadaşım beni aradı..ve bana yarım saatlik bir mesafede olduğunu söyledi.tayini bulunduğumuz ile çıkmış...dönüşte arkadaşımı görmek bonusu oldu.sadece olur mu olmaz mı diye düşünmeden dileğinizi gönderin inanın adrese teslim geliyor…
sevgiyle mutlu kalın…..

himalayalar
Teğmen

Harikasın bengusu... müthiş... tebrik ediyorum seni... herşey gönlünce olmaya devam eder umarum. sevgiyle kal...

karavan
Üsteğmen

Sayın bengüsu,

Keşke eşinizin güneşten yanmadığını da imgeleseydiniz.O da güneşten nasibini alırdı.

bengusu
Moderator

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sayın bengüsu,

Keşke eşinizin güneşten yanmadığını da imgeleseydiniz.O da güneşten nasibini alırdı.

her sene güneşten dolayı tatilini kısa kesmek isterdi eşim bu tatilde onun rahatsız olmadan keyif alarak bize eşlik etmesini imgeledim beraber geçirdiğimiz en uzun tatil oldu böylelikle sevgiyle kalın...