himalayalar Teğmen
mp3 çalarım olsun ve sesi kaliteli bir şekilde dışarı verebilsin. telkinleri gece uyurken dinlemek istiyorum... :))
himalayalar Teğmen
inşallah dileğim gerçekleşir.
bondjamesbond
Teğmen
ya arkadaşlar bu yadıklarınız beni çok etkiledi bana bir yöntem gösterebilirmisiniz
nasıl oluyo yani ben gözlerimi kapatıyorum bmw x5 hayal ediyorum araba felan yok gözümün önünde
siz gerçekten görüyomusunuz yani valla rüyada sadece görüyorum film gibi başka yok
ya birde içten isteme nasıl oluyor yani yürekten (istiyosak istiyoruzdur öle değilmi)
bana örnek vererek açıklarsanız çok ama çok sevinirim şimdiden ardımlarnızdan dolayı teşekkürler
çekim yasası çok ilgimi çekiyor lütfen
bondjamesbond
Teğmen
arkadaşlar nasıl yaptığınızı açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız çok ama çok sevinirim
teşekkürler
himalayalar
Teğmen
bmw ye zaten sahip olduğunu düşün...
şu an evinin önünde sokağın köşesindeki gölgelik bir yere parketmişsin arabanı.
istersen şimdi bile gidip binebilirsin...zaten senin araban...
hatta geçen hafta arkadaşlarınla arabaya atlayıp denize yüzmeye gitmiştiniz hatırladın mı :))
sonrada harika bir piknik yapmıştınız.
hatta arkadaşların arabanı biraz kirlettilere diye onlara çok pis fırça atmıştın... :)))
böyle düşünmeye devam et... :)))
kendini ikna ettiysen tamamdır...
tolgaasya
Teğmen
Çekim yasası evrenin en temel yasalarından biridir. Evrende makro düzeyde gezegenler, yıldızlar birbirini çeker, mikro düzeyde ise bir atomun yapısında atomun çekirdeği elektronlara çok hassas bir çekim gücü uygular ve çekim gücü sayesinde atom dağılmadan var olabilir. Evrenin her biriminde çekim gücü vardır ve şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, bu yasa olmasaydı evren var olmazdı.
Kuantum fizikçileri evrendeki her şey enerjiden oluştuğunu kanıtladı. Maddenin en küçük birimi enerjidir. Peki, çekim yasasının bu enerji kavramı ile ilişkisi ne? Şimdi onu açıklayalım. İnsan beyni bir gün içinde 60.000 tane düşünce üretebilmektedir. Bu düşüncelerin hepsi bir frekansa sahiptir. Yani diğer bir deyişle düşüncelerimiz somutlaşır. İstediğimiz cisim enerjiden oluşur ve bir frekans yayar; düşüncelerimiz de bir frekans yayar. Bu iki frekans mutlaka evrende birbirini çekecektir.
Çekim yasası; “benzer, benzeri çeker” şeklindeki sloganı her şeyi özetliyor. İnsan dev bir mıknatıs gibidir. Düşüncelerimiz ile evrene sürekli mesaj gönderiyoruz. Bu düşünceler belirli bir frekansta enerjiye dönüşüyor. Bu frekans gidip kendine en çok benzeyen frekans ile örtüşüyor. Böylece düşündüğümüz şey her ne ise bize doğru yaklaşıyor. Örneğin, araba sahibi olmak istiyoruz. İstediğimiz bu arabanın yaydığı bir frekans var. Bizim düşüncelerimizin de belli bir frekansı var. İşte bu iki frekans evrende birbiri ile buluşuyor. Sorun şu ki; insanların birçoğu istemediği şeyleri düşünür! Sonra da neden bütün olumsuzlukların tekrar tekrar başlarına geldiğini merak ederler.
Bluepebbles
Teğmen
Alıntı:
tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı
Çekim yasası evrenin en temel yasalarından biridir. Evrende makro düzeyde gezegenler, yıldızlar birbirini çeker, mikro düzeyde ise bir atomun yapısında atomun çekirdeği elektronlara çok hassas bir çekim gücü uygular ve çekim gücü sayesinde atom dağılmadan var olabilir. Evrenin her biriminde çekim gücü vardır ve şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, bu yasa olmasaydı evren var olmazdı.
Kuantum fizikçileri evrendeki her şey enerjiden oluştuğunu kanıtladı. Maddenin en küçük birimi enerjidir. Peki, çekim yasasının bu enerji kavramı ile ilişkisi ne? Şimdi onu açıklayalım. İnsan beyni bir gün içinde 60.000 tane düşünce üretebilmektedir. Bu düşüncelerin hepsi bir frekansa sahiptir. Yani diğer bir deyişle düşüncelerimiz somutlaşır. İstediğimiz cisim enerjiden oluşur ve bir frekans yayar; düşüncelerimiz de bir frekans yayar. Bu iki frekans mutlaka evrende birbirini çekecektir.
Çekim yasası; “benzer, benzeri çeker” şeklindeki sloganı her şeyi özetliyor. İnsan dev bir mıknatıs gibidir. Düşüncelerimiz ile evrene sürekli mesaj gönderiyoruz. Bu düşünceler belirli bir frekansta enerjiye dönüşüyor. Bu frekans gidip kendine en çok benzeyen frekans ile örtüşüyor. Böylece düşündüğümüz şey her ne ise bize doğru yaklaşıyor. Örneğin, araba sahibi olmak istiyoruz. İstediğimiz bu arabanın yaydığı bir frekans var. Bizim düşüncelerimizin de belli bir frekansı var. İşte bu iki frekans evrende birbiri ile buluşuyor. Sorun şu ki; insanların birçoğu istemediği şeyleri düşünür! Sonra da neden bütün olumsuzlukların tekrar tekrar başlarına geldiğini merak ederler.
Dev bir mıknatıs, evet kesinlikle. Bundan daha güzel açıklamıyor hiçbir şey Çekim Yasası'nı.
Çok teşekkürler :)
Güzel bir haftasonu dilerim
hayallerimgerçekleşiyor
Üsteğmen
Dün yeni nişanlanan kuzenim bize gelecekti ve ben gelirken yanlarında birşyler getireceklerini malum tahmin ettim ama neyi getireceklerine ben karar verdim. Dün buradaki yazılardan birinde dondurmayla ilgili bir çekim okuyordum canım çekti ve dedimki akşam onlar bize gelirken tatlı yada çiçek filan getirmesinler direk dondurma getirsinler hatta " nasılsa getirirler" dedim. Ne gördüm, ne tattım sadece böyle söyledim ve getireceklerine inandım bu bile yetiyor bazen inanmak önemli.Olacağına kesin inanıp kafan rahat olacak. Bu kadarcık:)
arca
Üsteğmen
Bizde çiftlik almak istiyoruz. Onu çekiyorum. Bugün yarın olur inşallah Sizde bizim için çekin bende paylaşıyim....