hayallerimgerçekleşiyor Üsteğmen
Dünde yine gittiğim misafirlikte dondurma ikram edilsin dedim yine oldu:))
Eğer bir dileğiniz gerçekleşmiyorsa, o konunun üzerine yoğunlaşın. O konuyla ilgili acaba daha önce
olumsuz neler söylediniz, geçmişi gözden geçirin, söylediklerinizi. Ben neden
30 oldum, aşkımı buldum, işimi gücümü buldum neden hala evlenmedim hemde bu kadar çok isterken diye düşünürken, geçmişte söylediğim
olumsuz ve konuyla ilgili hertürlü dikkat çekici cümleler aklıma geldi. Yıllar önce çeyizime aldığımız birkaç parçayı daha yerleştirirken bana yıllarca gelen, hediye edilen ve çeyizime koyulan havluların sayısını öğrenmek istedim. Çünkü zamanın birinde demiştiki" "çeyizimdeki havlu sayısı kaçsa işte ben o yaşta evleneceğim. Tabi ben havlu sayısını az diye biliyordum meğer
30 civarlarında belikde daha fazlaymış.Geçen gün o an aklıma geldi ve hemen iptal dedim. Belkide sırf bu yüzden engeller çıktı karşıma:) komik ama bu söylediklerimiz inanın gerçek oluyor. Bu durumu iptal ediyorum. Yerine yenisini koyuyorum. 2010-2011 arasında bir zamanda aşkımın çok iyi bir işi olur nasılsa ve hemen evleniriz." Çeyizimdeki havlu sayısı kaç olursa olsun ben 2010-2011 yılları arasında aşkımla nasılsa evlenirimhemde muhteşem bir düğünle":)
vitamin61 Yüzbaşı
Dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum canım ...
senerb_35 Teğmen
iyi ki varsınız ve tüm hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle :)
netten bir alıntı umarım faydası olur.
Hayalleri gerçeğe çekmenin ön hazırlığı düşünmektir.
Yaptığınız ve başardığınız şeyleri kendinize model olarak almanız gerekir,bu detaylı irdeleme ile ilk adımda düşüncenin nasıl olup da fiziki plana aksettiğini, bunu nasıl başarabildiğinizi daha rahat göreceksiniz.
Yaratıcı eylem diye isimlendireceğimiz bu eylem serbest bir anlatımla; enerji halinde idealar(modeller ve düşünce kalıpları) aleminde bulunan gücün fiziksel olarak algılanması ile başlar. Algıladığınız veya bir şekilde bağlantı kurduğunuz bu düşünce enerjisi önce zihninizde belirir ve değerlendirilir. Bu serbest enerjiyi belli bir kalıba sokmak veya gitmesine izin vermek yapılacak ilk seçimdir. Devam etmek isterseniz bu düşünceyi bir kalıba sokmalı ve göz önünde canlandırma dediğimiz yol ile onu fiziki plana uygun hale getirirsiniz. Bu düşünce her ne ise onu elle tutulur, gözle görülür bir şekle indirgemek için onu dünyevi nesnelerle ilişkilendirirsiniz, böylelikle saf enerji formu şekillenmiş olur. Devamında yapacağınız şey bu tasavvur halini eylem sürecine sokup onun ile ilgili diğer nesneleri ve aracıları hayatınıza çekmek olacaktır. Bu cümleden anlayacağınız gibi yaratıcı düşünce bir çığ gibidir; başladığında bir anlık zihin pırıltısı gibi, işlevselleştiğinde ise tüm süreci içine alır. Düşünce eylemini diğer fiziksel eylemlere bağladıktan sonra uygun ortam oluşmuştur artık hareket enerjisi tek gereken şeydir. Ortaya çıkan ve fiziksel planda formunu gerçekleştiren düşünce enerjisi yaradılışın ve var oluşun tüm düğer aşamaları gibi diğer her şey ile bağlantı halindedir. Sonu olmayan evren gibi düşüncelerin de bir sonu yoktur. Yaratıcı düşünce bir kere başladığında kapı açılmıştır, birbirini takip eden düşünce formları sizinle bütünleşir ve bunlar siz gerçekleştirebilme erkini kazandıkça daha da güçlenecektir. Gerçekleştirme erki eylemlerinize inancın gücünü de katacaktır ve bunun yarattığı çekim alanı sizlerin her şey ile iletişim kurmanızı ve gereken tüm araçları olabilecek en verimli bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.
Hayalleriniz gerçeğe çevirebilmek ve onu bu dünyaya uyulmayabilmek için onun bulunduğu kaynağın sizlerin ulaşabileceği bir yer olduğunu, onu ne kadar çok isteyip hakkında ne kadar fazla tasavvur(göz önünde canlandırma) yetinizi kullanırsanız o kadar çabuk sonuç alacağınızı unutmayın.
Kendinize hayallerinizin kaynağı ile bu fiziki plan arasında bir aracı bulun. Bu aracı yüksek benliğiniz, bir ışık huzmesi veya astral bedeniniz olabilir. Aracınız ve siz tamamen bir olmalısınız onu sizden ayrı bir şey olarak düşünmeyin. O sizin görünmeyen ve sadece algılanan boyutta varolan yanınızdır. Amacı sizin enerji eliniz olmak, sizin için bu dünyada gerekenleri ve isteklerinizi o koskoca verimli enerji aleminden çekip size getirmektir.
Düşüncelerinizi sadece aklınızla sınırlamayın, siz koskoca bir sinyal yayıcısınız bu gerçekliği kabul edin ve düşüncelerin olmasını isteğiniz şekli ile atomlarınıza, DNA sarmallarınıza, ve hücrelerinize dek işlediğini hissedin. Her nefes aldığınızda olmasını istediğiniz şeyin hayatınıza girdiğini düşünün ve bu şekilde davranın. Bu bile sizin bu düşünceleri hayata geçirmeniz için yeterli enerjiyi sağlamanıza olanak tanıyacaktır. Yapabilme erkini(gücünü) bir kez kazandığınızda kazandığınız bu yeti otomatikleşecektir. Eskiden sizleri için sadece hayal olan düşünce formları artık realiteniz olacaktır. parici Teğmen Merhaba bu siteye bu sabah üye oldum ve sabahtan beri her konuyu didik didik ettim, okudum :) özellikle bu konuyu saatlerdir okuyorum ve bengüsu senin her yazdığını okudumda bişeyler imgeledim kafamda. Ve bir çekim gerçekleşti hemde hemen şimdi :)) sevgilimin beni 23:50 de arayacağını imgeledim ve 23:44'te aradı :)) ben saati unutmuştum yazdıklarınızı okumaya devam ediyodum. telefon çaldı açtım ve konuşma sırasında gözün duvar saatıne kaydı tam saatiydi :)) süper bişeyyyy... küçük küçük başladım bende ve yapabiliyorum :))
sevgiyle ve mutlulukla kalın :))
himalayalar
Teğmen
tebrik ederim seni... herşey gönlünce olsun... sevgiyle kal...
himalayalar
Teğmen
tebrik ederim seni... herşey gönlünce olsun... sevgiyle kal...
senerb_35
Teğmen
Zihninde benim gibi canlandırmakta zorluk yaşayanlar için, okuduğum kitaptan birkaç bilinçaltına yükleme örneği. Her gün, özellikle uykulu anlarda, sabah ve akşam tekrarlanması öneriliyor. Uygulayacaklara kolay gelsin, tez zamanda gerçekleşsin :)
Ev/araba v.s. sahibi olmak için;
Bilinçaltımdaki sınırsız zeka herşeyi biliyor. Düşündüğüm gibi merkezi bir yerde oan, güzel,... bütün ihtiyaçlarıma uyan ve gelirime uygun olan ideal evi benim önüme çıkaracağını biliyorum. Şu anda bu fikri bilinçaltıma gönderiyorum ve onun da bu düşüncemin yapısına göre karşılık vereceğini biliyorum. Bu dileğimi mutlak bir inançla ve güvenle bilinçaltıma ekliyorum; tıpkı içgüdüsel olarak büyüme yasaına güvenen bir çiftçinin toprağa tohum ekmesi gibi.
Aklınızdaki bir soruya/soruna cevap için;
bilinçaltımın sınırsız zekası her an, her yerde bilmek istediğim herşeyi bana gösteriyor.
İdeal eş için;
Şu anda dürüst, içten, sadık, huzur veren, mutlu, .... bir kadını/erkeği kendime doğru çekmekteyim. Çok beğendiğim bu nitelikler şu anda bilinçaltıma gömülmekte. Bu özellikleri sürekli düşündükçe, benim bir parçam haline gelecekler ve bilinçaltımda sarmalanacaklar.
Karşı konulmaz bir çekim gücü olduğunu ve bilinçaltımda inandığım şeyler doğrultusunda bir kadını/erkeği kendime çekeceğimi biliyorum. Bilinçaltımda gerçek olduğunu hissettiğim şeyi kendime çekerim. Onun vereceği huzura ve mutluluğa katkıda bulunacağım. O benim ideallerimi seviyor, ben de onunkileri. O benden daha üstün olmak istemiyor, ben de ondan üstün olmak istemiyorum. Sevgimiz, özgürlüğümüz ve saygımız karşılıklı.
parici
Teğmen
Paylaşımın için teşekkürler :)
iyiki varsın
iyiki varız
iyiki varım :)))
zahiri
Üsteğmen
Alıntı:
senerb_35 Nickli Üyeden Alıntı
Zihninde benim gibi canlandırmakta zorluk yaşayanlar için, okuduğum kitaptan birkaç bilinçaltına yükleme örneği. Her gün, özellikle uykulu anlarda, sabah ve akşam tekrarlanması öneriliyor. Uygulayacaklara kolay gelsin, tez zamanda gerçekleşsin :)
Ev/araba v.s. sahibi olmak için;
Bilinçaltımdaki sınırsız zeka herşeyi biliyor. Düşündüğüm gibi merkezi bir yerde oan, güzel,... bütün ihtiyaçlarıma uyan ve gelirime uygun olan ideal evi benim önüme çıkaracağını biliyorum. Şu anda bu fikri bilinçaltıma gönderiyorum ve onun da bu düşüncemin yapısına göre karşılık vereceğini biliyorum. Bu dileğimi mutlak bir inançla ve güvenle bilinçaltıma ekliyorum; tıpkı içgüdüsel olarak büyüme yasaına güvenen bir çiftçinin toprağa tohum ekmesi gibi.
Aklınızdaki bir soruya/soruna cevap için;
bilinçaltımın sınırsız zekası her an, her yerde bilmek istediğim herşeyi bana gösteriyor.
İdeal eş için;
Şu anda dürüst, içten, sadık, huzur veren, mutlu, .... bir kadını/erkeği kendime doğru çekmekteyim. Çok beğendiğim bu nitelikler şu anda bilinçaltıma gömülmekte. Bu özellikleri sürekli düşündükçe, benim bir parçam haline gelecekler ve bilinçaltımda sarmalanacaklar.
Karşı konulmaz bir çekim gücü olduğunu ve bilinçaltımda inandığım şeyler doğrultusunda bir kadını/erkeği kendime çekeceğimi biliyorum. Bilinçaltımda gerçek olduğunu hissettiğim şeyi kendime çekerim. Onun vereceği huzura ve mutluluğa katkıda bulunacağım. O benim ideallerimi seviyor, ben de onunkileri. O benden daha üstün olmak istemiyor, ben de ondan üstün olmak istemiyorum. Sevgimiz, özgürlüğümüz ve saygımız karşılıklı.
emegine saglik!
zahiri
Üsteğmen
bengusu ablam sayfani isgal etmis olcam ama bsy paylascammm :):):)
az once tv de varmisin yokmusun programini izlyoduk kiz kardesmle. ozellkle takp ettigmz bi program dgl.
eglenceli gelmyo ztn bu tarz programlarda geriliyorm 2 kat :D
her neyse .. dedikki hadi eglenelm
yarismaciyla beraber kutulari biz actik resmen:p
bir ben kutuya mavi yukledm hatta direk rakamlari cektim .. bi kiz kardesm inanilmz eglenceli cnku hepsi dogruydu!!
birinde yanildm onada odaklanmadm ve umursamadm aslnda skldm :D
ya super bsy cidden farkindalik iste budur!!
tam anlamiyla kutuya odaklandim enerjimi rakam uzeirne yogunlastrdm ve gercek oldgnu hayalleyp heyecanlandim sanirm onemli olan nokta bu hissetmek !!
iste boyle :) sevgiler ..^^
bengusu
Moderator
Alıntı:
zahiri Nickli Üyeden Alıntı
bengusu ablam sayfani isgal etmis olcam ama bsy paylascammm :):):)
az once tv de varmisin yokmusun programini izlyoduk kiz kardesmle. ozellkle takp ettigmz bi program dgl.
eglenceli gelmyo ztn bu tarz programlarda geriliyorm 2 kat :D
her neyse .. dedikki hadi eglenelm
yarismaciyla beraber kutulari biz actik resmen:p
bir ben kutuya mavi yukledm hatta direk rakamlari cektim .. bi kiz kardesm inanilmz eglenceli cnku hepsi dogruydu!!
birinde yanildm onada odaklanmadm ve umursamadm aslnda skldm :D
ya super bsy cidden farkindalik iste budur!!
tam anlamiyla kutuya odaklandim enerjimi rakam uzeirne yogunlastrdm ve gercek oldgnu hayalleyp heyecanlandim sanirm onemli olan nokta bu hissetmek !!
iste boyle :) sevgiler ..^^
canım sayfamı işgal etmiyorsun.bu sayfayı çekim yasasıyla ilgili paylaşımlarımız için açtık.paylaştıkça çekim yasası farkındalığımız artıyor.bol bonuslu bir hafta diliyorum.
sevgiyle kalın