Ynt: sitemizi lütfen basitlestirmeyelim Her sitede oluyor böyle,sitenin uzun zaman üyesi olanlar sitenin seviyesi düştü diye serzenişte bulunurlar
3 konu açtım ,birisi beden diliyle ilgili,açmadan önce arattım çıkmadı,ben kişilerin davranışlarında aslında ne demek istedikleriyle yani beden diliyle ilgilendiğim ve kendimce faydalı bulduğum için e-kitap tarzı birşey yapıp paylaştım
İnsanlar sorunlarından bahsettiği için dedim ki biraz da eğlence olsun,ve kedilerle ilgili hoş bir konu açtım,şimdi pişman oldum,gereksizse siliniz
Birde güzellik konusunda pek de bilinmeyen yüz yogası diye bir konu açtım,ki forumda güzellik uzmanları da vardı,onların da fikirlerini almak için açmıştım,doğru mudur,faydalı mıdır
Öyle konu açıp da sivrilme meraklısı değilim aslında,amacım paylaşım,
Bunun dışında diğer konularla ilgili fikirlerimi belirtiyorum,varsa yanlış bilgilerim doğrusunu öğrenmek için yazıyorum bir bakıma
Şöyle yapın o zaman;yeni üyelere bir kaç ay konu açmayı kapatın,3 ay falan yeni üye konu açamasın,sitenin amacını öğrensin,tabi sizin için yeterli süre daha fazla da olabilir,bunu yapın belki seviye düşmemiş olur
__________________ Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir<br /><br />Bir Brezilya Atasözü |