Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 12:48 PM   #6 (permalink)
SYRINKS

Tesekkür: 25
11 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SYRINKS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizce Seni Seviyorum Kelimesi Haykırılmalı Mı Yoksa İnsanın İçinde Mi Kalmalı

birini severken seni seviyorum demeli haykırılmalı bence .zaten sevdigin zaman seni seviyorum sadece soz olmuyor davranısları destekliyor guclendiyor . Birini cok severken sadece karsındakini sımartmamak icin solemezsek ilk once kendimize kotuluk yapmıs oluruz sınırlandırma askın buyumesini engeller aynı yerde sayıp dururuz .Gelisemeyiz sevgide askta karsılık beklenmez sen beni seversen ben seni severim anlayısı gercek sevgi olamaz bence

Oysa ne guzeldir seni seviyorum demek hissederek icten en derinden solemek haykırmak :) Seni seviyorum demek bile yetersiz kalır aslında gercekten severken .Icinde cosan akan caglayan tasan sevgini gostermek ve seni seviyorum demekle de akısı saglamak cunku eninde sonunda o sevgi bize katlanarak geri doner icimizde tutmayıp soylersek gosterirsek haykırırsak sevdigimize sevdiklerimize ..

sevgiyle dopdolu kalın :)
SYRINKS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla