Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğüme geldiğin ve güzel yazın için çok teşekkür ederim canım. Buraya gelip cevap vermenin daha uygun olduğunu düşündüm. Tüm maskelerini atmışsın. Artık fikirlerine saygı duyduklarını söylemişsin. Peki nedir seni böyle üzen şey? Tükendiğimi bittiğimi hissettiğim anlar çok oldu. Kör olduğum ve bir daha ışığı göremeyeceğimi düşündüğüm anlar... Ancak hiçbir zaman ölmeyi düşünmedim. Yaşamamın anlamsız olduğunu düşündüğüm zamanlarda bile hep yaşamak istiyorum diyebildim. Bu hayat bizim hayatımız ne olursa olsun yaşamaya değer bana göre. Hiç kimsenin yükünü taşımak zorunda değilsin. Seni kısıtlayan düşünceleri içinde barındırmak zorunda değilsin. Tozlarından Arınmışlar Kulübünde Uğur Koşar'ın iki tane çalışmasını paylaşmıştım onları burada da paylaşıyım.
| Yaşamın en anlamsız geldiği noktadayım hazalım be.. Beni üzen şeymi ? Yanlızlık.. Dostlarımın kazıkları.. Babamın kazıgı.. Paylaşımlar çok güzeldi. Mutlaka uygulıcam. (: Yük taşımak zorunda değilim evet ama zorunda bırakılıyorum. Bak şimdide Samsuna postalıyorlar beni.. Düzelmem içinmiş.. peh. Sende iyiki varsın.. İyiki yanımdasın..
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |