Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2010, 09:20 AM   #4 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Çocuk anne ve baba ilişkileri

Alıntı:
elccy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5. Yıkıcı Kızgınlık İfadesinden Yapıcı Kızgınlığa

Kızgınlığın yapıcı ve olumlu ifadesi, öğrenilmesi şart olan çok önemli bir yaklaşımdır. Yıkıcı kızgınlığın davranış ifadesi dayak, sözel ifadesi de sözle yaralamaktır. Kızgınlık genellikle SEN sıfatı ile dile getirilir. "SEN NE BİÇİM ÇOCUKSUN" gibi.
.
.
.
.

Geleneksel katı yaklaşımların, kişilik gelişmesine zararları saptanmıştır. Zira çocuğumuzu yetiştirmek ve eğitmek, aslında kendimizi eğitmek ve yetiştirmek demektir.

kaynak çocuk, anne ve baba
Yıkıcı kızgınlıktan yapıcı kızgınlığa..

Bu sabahın ilk saatleri kötü başladı benim için..
üst katta oturan ağabeyimin her zamanki öfke nöbeti..doğduğunda yere göğe koyamadığı,hastaneden getirdiği gün pipisini herkese göstererek görmemişliğin son haddini sergilediği,canından çok sevdiği oğlunu öldüresiye dövdü..sorarsan psikolojiyi ondan iyi bilen yok..çözüm üretirsin ona da bir tepkisi yok..ya o onuru ayaklar altına alınan,artık bir delikanlı olan yeğenimin hissettikleri..Vücudundaki izler geçer zamanla,ya yüreğindeki,bilinçaltındaki izler nasıl silinecek..
Bir insanın çocuk sahibi olmadan önce gerçekten de kendisini yetiştirmesi gerekiyor
Nasıl üzülüyorum anlatamam..Şu anda ki hislerimi kelimelerle ifade edemiyorum..Tek bildiğim Eren'imin anne babasının ellerinin arasından kayıp gittiği..ve ben bu duruma hiçbirşey yapamiyorum..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla