31-08-2010, 05:03 PM
|
#56 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma Ben de paylaşmak istiyorum İşe yeni başladım,ben bir büyüğümün altında göreve başladım.ama bu büyüğüm müdürüm diyeyim,bana yaşça yakın az farkımız var. her neyse birgün patronumuz çağırdı bir proje için,gittik beraber,sonra bir proje almamız gerekti odadan,benden emir verip kabaca ,git getir,dedi.. neyse gittim ,ama tavrı hoşuma gitmemişti.Ondan kat kat üstler benden her bişey istediklerinde emir yerine rica ederek istiyorlardı ve aynı tavrı takınması gerekir diye düşünüyordum. neyse dediğim gibi gittim getirdim.o olay öyle kaldı ,bişey demedim. bu olayın üzerinden 5-6 kez daha aynı tavırla karşılaşınca,birgün yalnız kaldık,aldım sn müdürümü karşıma ve dedim ki: Bakın sn müdürüm,lütfen benden bir isteğiniz olacağından ,emir veriri şekilde değilde,lütfen rica ederek istemenizi rica ediyorum,tıpkı patronumuz gibi.. dedim.. o gün bugündür ,aramızda kibarlık söz konusu ve herşey daha güzel...
__________________ Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun |
| |