Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 04:55 AM   #53 (permalink)
FeedBacQ
Teğmen

FeedBacQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49
24 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
FeedBacQ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sinirli Gergin Olma Hali

Belki de ilkkez hayatımda tam olarak olmasa da içimdekileri anlatacağım zor da olsa çünkü sevmiyorum bu durumu ama neyse yapmam gerektiğini hissettim bi an şunu ilk olarak belirtmeliyim ki bu suçluluk duyguları ve ego güçlendirici yi dinledikten sonra daha ilk andan itibaren etki gördüm ilk önce sırtımda sürekli bi el varmiş gibi hissettim sürekli beni dik tutmaya çalışan sonra baş ağrısı derken devam eden ve anlık enerji patlamaları(Hiperaktiflik) sonra napıyorum ben lan hissi ve daha da önemlisi geçmişte yaşanılan bir takım olaylardan hatalardan olsa gerek aşırı bir gerginlik var diğer insanlara karşı kendimden başka ama Atakan hocamında bahsettiği gibi daha önceleri göz yumduğum sırf kırmamak için onları kendimi paramparça ettiğim hakkımı savunmadiğim için olsa gerek böyle olduğunu düşünüyorum çünkü artık en ufak haksızlığa tahammül etmiyorum. Biraz da eskilerden hesap sorar haldeyim ama o da bitti yani bana soracak olursanız en büyük yan etkilerini ben yaşadım ama değdimi derseniz kesinlikle ewet artık eskisinden daha dik hatta hiç olmadiğim kadar daha mutlu daha inançlı daha güvenli hep daha ii dieyim Atakan Hocam a bu emeklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkürler ve ekibinde bulunan diğer arkadaşlarada... Biliyorum çok uzun oldu ama böle olmasını istedim:) Umarım bu sinir hali geçici olarak kalır. . .
FeedBacQ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla