Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 08:55 AM   #6 (permalink)
Haridas Takur
Teğmen

Haridas Takur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49
91 Mesajinıza toplam 339 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Haridas Takur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: selamm bende geldim

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanımıza hoşgeldiniz Haridas Takur,

Bu ismi daha önceden hiç duymadım. Muhtemelen yine Türkçe'ye çevrilmiş pek kaynak yoktur. Bilgeyi tanımasam da nickinizi sevdim. Öğrenecek çok fazla şey var. Nickiniz olarak seçtiğinize göre çok sevdiğiniz biri olmalı. Öğretileri konusunda bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.

Gelir gelmez çok mu fazla şey istedim acaba? Öğrenme açlığıma verin. Affedin beni.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.
Teşekkür ederim...

Haridas Takurla ilgili bir hikaye: Haridas Takur kendisini hakikati bulmaya adamış olan münzevi bir insandır. Onu sevmeyen insanlar ona bir tuzak kurarlar. Onun evine bir takım kötü kadınlar gönderirler. Kadınlar haridasa sapıkça tekliflerde bulunurlar. Onu zorlamaya çalışırlar. Haridas der ki tamam dediğinizi kabul ediyorum ve yapıcam ama önce biraz zikir çekelim demiş. Haridas zikir çekmeye başlayınca etrafındaki kadınlar bu zikirden öylesine etkilenmişler ki kötü fikirlerinden vazgeçip haridasa öğrenci olmuşlar...

sevgiyle kal...
Haridas Takur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla