o zaman hiç tavsiye etmem kızınıza zarar verir ben galiba bu köpegi köye yollayacam ben ayrılmak istemiyorum ama mahkeme kararı uyutucaklar onu sonsuza kadar :(((((((
[b]
köpek davar köpegi davara gitti 2 sene artı 1 yasına kadar karanlıkda yetişdi + yalaka süs iti yapmadım dobiyi kimseye sevdirmedim o bi kangal fifi degil !!!!!!!!
asalet onun cüssesinde ve sesinde ayı bogan cinsi babası ayı bogan kankan cinsi anası karabaş ayıboganın cüşsesinin ve fikir telakisini almış anasınında kafayı almış kafa kap kara vucut ip iri köy köpegi yani burda alanım musayit dükkanın önü kocaman arazi gündüzleri orda toprakda felan eşelniyo burda dogan alanında yaşattım köpegi dogal mamalarından fazla yedirmedim yogurt süt un tuz şeker mama sını kendim yaptım bugda ve arpada kal yapıp yedirdim
o bi alan savunma uzmanı o benim her şeyim ama malesef ayrılmak zorundayız :/ bu arada senn dediklerin kangal degil
davar itleri yada akbaş kangallar kangallar asla uysal degildir sadece hane dısında uysaldır oda baskasının mekanında oldugu için 14 yasımdan beri köpek yetişdiriyorum ben
ısırmazlar ama saldırgandırlar öyle büyük bi vukatları olursa ısırmazlar yere yatırıp adamın üstüne tuneyip etkisis hale getirirler nobosivircim